Serier | Nyheder

Stjernerne til 5. sæson af 'Fargo' er fundet

AfDaniel Lindekilde Engberg
7. juni 2022
Jon Hamm som Don Draper i 'Mad Men'
Foto: AMC

Del artikel

Tidligere i februar blev det annonceret at 'Fargo' vender tilbage med en 5. sæson, og nu er hovedrollerne til sæsonen fundet.


Som sædvanlig er der flere spørgsmål end svar når det kommer til hvad den nye sæsons handling går ud på, men hvis den følger den følger trop med de andre sæsoner, så kan den måske tilføje flere nomineringer til dens allerede 55 Emmy-nomineringer.

De nye stjerner


Jon Hamm kræver næppe nogen introduktion for serie fans efter hans syv år lange portrættering i Mad Men som Don Draper. Rollen der skaffede ham syv fortløbende Emmy-nomineringer der kulminerede med at han vandt den ottende og sidste nominering. Det eneste der vides om Hamms karakter i Fargo er navnet Roy.

Juno Temple er kendt i særdeleshed fra sin rolle som Keeley Jones i Apple TV+ serien Ted Lasso, som hun også har fået flere prisnomineringer for. Hun er lige nu aktuel i Paramount+ serien The Offer. I den nye sæson af Fargo skal hun spille en karakter med navnet Dot.

Den sidste er den oscarnominerede skuespiller Jennifer Jason Leigh. En skuespillerveteran med karriere tilbage fra 1977 og en foreløbig kulminering i 2015, da hun fik sin oscarnominering for hendes rolle i Tarantino filmen The Hateful Eight. Leighs karakter i Fargos næste sæson hedder Lorraine.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder