Serier | Nyheder

Stråhattene sætter sejl i den første fulde trailer til 'One Piece'

Af
Daniel Lindekilde Engberg
22. juli 2023
One Piece trailer
(V til H) Emily Rudd som Nami, Iñaki Godoy som Monkey D. Luffy og Mackenyu Arata som Roronoa Zoro i 'One Piece' / Foto: Casey Crafford / Netflix

Del artikel

Den populære manga 'One Piece' får live action behandlingen på Netflix.

Mangaen One Piece har kørt siden 1997, og er fortsat igang med skaberen Eiichiro Oda ved roret. Den lagde også grund til en anime adaption, der har kørt siden 1999, og nu vil Netflix prøve kræfter med en live action version.

Serien finder sted i en verden hvor pirater har deres storhedstid. Den unge Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy) drømmer om at finde den legendariske skat, One Piece, og blive den næste piratkonge. Med hjælp fra den magiske djævlefrugt, der lavede ham om til gummi og en besætning uden lige, drager han ud på sit livs eventyr.

Se traileren

Live action adaptioner af mangaer har et noget plettet ry. Der er film som Alita: Battle Angel der stikker ud som successer, men ofte får de en blandet eller negativ modtagelse. Vi skal ikke længere tilbage end Netflix' Cowboy Bebop for at finde en storstilet adaption, der efterlod mange med en dårlig smag i munden. Tiden må vise om hvilken side af spektret One Piece lander på.

One Piece har premiere d. 31. august på Netflix.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder