Serier | Nyheder

'Succession'-stjernen Brian Cox står i spidsen for nyt 'James Bond'-inspireret underholdningsprogram

Af
Signe Bjørg Granberg
5. oktober 2023
Brian Cox i '007: Road to a Million'
Brian Cox som "The Controller" i nyt James Bond-inspireret underholdningsprogram / Foto: Prime Video

Del artikel

I anledning af den internationale James Bond-dag er teaseren for det nye underholdningsprogram '007: Road to a Million' netop blevet frigivet – se den her.

Prime Video barsler med et helt nyt underholdningsformat, der går James Bond i bedene. Programmet hedder 007: Road to a Million og følger ni par, der bliver sendt på en krævende test rundt om i verden og dyster om en præmie på 1 million pund.

Parrene bliver styret af “The Controller” i skikkelse af Succession-stjernen Brian Cox, der fungerer som en slags vært for programmet. Det er ham, der dikterer, hvor parrene bevæger sig hen, og hvad de skal gøre, mens de besvarer spørgsmål undervejs.

For at finde spørgsmålene skal parrene stå ansigt til ansigt med James Bond-inspirerede udfordringer, der sætter deres fysiske og mentale styrker på prøve. Hvert korrekt svar udløser flere penge og giver adgang til næste spørgsmål i rækken. Bliver spørgsmålet besvaret forkert, er de ude af programmet.

007: Road to a Million bliver produceret af skaberne bag James Bond-filmene og får premiere 10. november på Prime Video.

Del artikel

Læs mere omPrime Video

Andre Serier | Nyheder