Serier | Nyheder

Supernatural-stjerne afløser (muligvis) Chuck Norris i ny reboot

AfFreja Hertz Tefcke
9. oktober 2019
'Supernatural'
Foto: Viaplay

Del artikel

Hvis man kender bare en lille smule til Chuck Norris, så ved man også, at han havde hovedrollen i serien Walker, Texas Ranger i 1990’erne. Han gjorde det godt og blev kendt gennem den serie, men serien har efterhånden samlet støv længe.

Ny Walker, Texas Ranger fokuserer på den indre Walker


Nu er det kommet frem, at et reboot er i værk og kommer til at fokusere både på Walker ham selv og på hans kvindelige partner og fokus på morale, familie og at genopfinde sig selv. Udover det, ser det ud til at vi allerede nu kan begynde at glæde os endnu mere til rebootet, for der er allerede tale om hvem der skal overtage cowboyhatten fra Chuck Norris.

'Supernatural'
Foto: Viaplay

Supernatural-stjerne som Chuck Nurris?


Det er ingen ringere end Sam Winchester – altså Jared Padalecki – der står til at træde ned i støvlerne og får hatten på!
Intet er dog blevet bekræftet helt endnu, men siden at Padaleckis nuværende serie, Supernatural, er i gang med at filme deres sidste sæson, kunne det godt ligne at han vil ud på nogle grønnere græsgange, når den serie er slut – og siden han selv er fra Texas, må man sige at han passer godt ind i rollen!

LÆS OGSÅ: 5 klassiske serier, du bør se på HBO Nordic

Del artikel

Andre Serier | Nyheder