Serier | Nyheder

Taylor Sheridans 'Special Ops: Lioness' er klar med ny, spændingsfyldt trailer - Se den her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
11. juli 2023
Special Ops: Lioness trailer
Zoë Saldaña som Joe i 'Special Ops: Lioness' / Foto: SkyShowtime

Del artikel

'Special Ops: Lioness' kommer fra manden bag 'Yellowstone' og 'Mayor of Kingstown', og har en imponerende rolleliste med bl.a. Zoë Saldaña, Nicole Kidman og Morgan Freeman.

I den kommende spionthriller følger vi CIA-agenten Joe (Zoë Saldaña), der opererer i Lioness-programmet. En enhed i CIA, der har til mål at infiltrere indercirklen på farlige og magtfulde personer, og slå dem ihjel. Enheden overses af Kaitlyn Meade (Nicole Kidman) og Donald Westfield (Michael Kelly).

Joe navigerer sit private liv og arbejdet for regeringen, der ofte er af livsfarlig karakter. Den aggressive marinesoldat, Cruz (Laysla De Oliveira) får til opgave at gå undercover sammen med Joe for at stoppe et kommende terrorangreb.

Se traileren

Special Ops: Lioness er skabt af Taylor Sheridan, der også står bag Yellowstone-universet, Tulsa King og Mayor of Kingstown. Foruden store navne som Zoë Saldaña, Nicole Kidman og Michael Kelly, er den Oscarvindende skuespiller Morgan Freeman på rollelisten som USAs udenrigsminister.

Special Ops: Lioness har premiere i USA d. 23. juli. Den danske premieredato er endnu ikke offentliggjort, men serien vil få premiere på SkyShowtime.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder