Serier | Nyheder

Teaseren til 'Red Election' byder på terror, action og storpolitik

AfDaniel Lindekilde Engberg
14. september 2021
Foto: Viaplay

Del artikel

Viaplays nye originale spionthriller 'Red Election' lægger op til intriger, magtkampe og hjertepumpende action.


Red Election

Løgne, mord, interne og internationale magtkampe gør det svært at vide hvem man kan stole på, og hvor langt går sammensværgelsen egentlig?

Se teaseren her


Storbritannien er truet, og det lader til at truslen er intet mere end alvorligheden selv. Et terrorangreb som der lægges op til, at have forbindelse til Rusland, og som har potentiale for at undergrave hele den britiske regering.

Englands premiereminister er meget i fokus i denne teaser, der bygger på det politiske aspekt, men viser samtidig også en politiaktion, der giver et godt skud hårdfør handling.

Problemer med cronona


Red Election

"Skuespillerne og produktionen har arbejdet superhårdt med en produktion, der på grund af Covid skulle sættes på pause i seks måneder og derefter genoptages og afsluttes i et nedlukket Dublin. Engagementet i arbejdet og i hinandens sikkerhed var en dybt forbindende oplevelse for os alle. Slutresultatet er en hyldest til det hårde arbejde. Red Election er en spionthriller, der stiller politiske, familiemæssige og følelsesmæssige relationer op mod hinanden i et katten efter musen-spil." fortæller Lydia Leonard.

Red Election har premiere på Viaplay d. 3. oktober.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 'Britannia' sæson 3: "Serien har absolut fortjent at blive set"

LÆS OGSÅ: Stjernebesat True Crime-serie får dansk premiere

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 'Papirhuset' sæson 5 del 1: Heldigvis skal vi ”kun” vente til december for at få del to af femte sæson

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder