Serier | Nyheder

Top 5 romantiske afsnit i serier

AfFreja Hertz Tefcke
3. april 2020
Friends / Netflix

Del artikel

Åh, kærligheden. Vi har den alle sammen, om det er til ens kæreste, ægtefælle, venner, kæledyr eller serier og film, så er den evigt og altid til stede.

Læs med her og se mit bud på fem romantiske afsnit i serier. Måske kan du finde inspiration til en lille serie-date med din udkårne?


Parks and Recreation, sæson 3, afsnit 14 “Roadtrip”
HBO Nordic


Det er 100 % det mest romantiske afsnit, der er her – selvom Andy og Aprils bryllup altså også rangerer højt på listen – hvor Ben og Leslie endelig kysser. Sæson 4 gav os også afsnittet The Smallest Park, hvor de endelig siger deres følelser højt for hinanden, så man går i hvert fald ikke galt i byen med de afsnit!

New Girl, sæson 2, afsnit 15 ”The Cooler”
Netflix


New Girlperfekt

Nick virker selvsikker, Jess bliver snurret lidt rundt… Årh, jeg kan næsten ikke tænke på det, uden at sukke dybt.

Friends, sæson 2, afsnit 14 ”The One With The Prom Video”
Netflix


Videoen af Ross, der forsøger at nå at tage til afslutningsbal med Rachel, hans ansigt, da han ikke når det, kysset til sidst… Phoebes hummer-teori.. Årh, altså, det er bare smukt. Derudover er Monica og Chandlers frieri til hinanden også et mega-romantisk afsnit, hvis man nu skulle have lyst til at binge!

The Office, sæson 6, afsnit 5 ”Niagara part 2”
Viaplay


Der er enormt mange romantiske øjeblikke og afsnit i The Office, men der er intet der topper Pam, der tager et mentalt billede af hendes bryllup og hendes mand, Jim. Mens hun har brudekjole på. Og slør. Og vandfaldet. Jeg tuder næsten ved tanken.

Black Mirror, sæson 3, afsnit 4 ”San Junipero”
Netflix


Kelly og Yorkies kærlighed er så stor, voldsom og smuk, at den går igennem tid, sted, familie og selv døden! Hele fortællingen om, at man kan leve happy ever after er fantastisk i sig selv, men de to kvinder og deres store kærlighed til hinanden, er simpelthen så smuk og dyb, at man næsten ikke kan være i det. Jeg havde både ondt i kinderne af at smile og tårer i øjnene, da jeg var færdig med afsnittet.

Det er intet under, at afsnittet vandt to Emmyer og blev nomineret til et hav af priser!

LÆS MERE: Min top 3: Romantiske komedieserier på HBO Nordic

LÆS MERE: Min top 10: Romantiske serier på Netflix

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste