Serier | Nyheder

Trailer og premieredato klar på Netflix' stort anlagte 'Ripley'-serie

Af
Signe Bjørg Granberg
25. januar 2024
'Ripley'
Andrew Scott som Tom Ripley i Netflix' nye serie 'Ripley' / Foto: Netflix

Del artikel

Andrew Scott spiller bedrageren Tom Ripley i Netflix' nye serieversion baseret på Patricia Highsmiths krimi 'The Talented Mr. Ripley' fra 1955. Se den nye trailer her.

Tilbage i 1999 udkom Anthony Minghellas thrillerdrama The Talented Mr. Ripley med Matt Damon, Jude Law og Gwyneth Paltrow i hovedrollerne. Filmen blev nomineret til intet mindre end fem Oscar-statuetter, blandt andet for bedste adapterede manuskript.

Nu kommer samme fortælling i serieform, og ligesom filmen er også denne baseret på Patricia Highsmiths krimi fra 1955.

I Ripley spiller Andrew Scott undermåleren og bedrageren Tom Ripley, der bliver hyret af en rigmand til at tage til Italien for at hente sønnen Dickie Greenleaf (Johnny Flynn) hjem til New York. Men Ripley bliver hovedkuls betaget af Dickie, Dickies kæreste Marge (Dakota Fanning) og deres ekstravagante livsstil. Snart er luften tyk af bedrag … og planer om mord!

Serien er skabt af Steven Zaillian, der også er manden bag HBO-serien The Night Of. Han har desuden skrevet manuskript til flere succesfulde film, bl.a. Shindlers liste, The Irishman og Moneyball.

Ripley får premiere 4. april på Netflix.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder