Serier | Nyheder

Traileren er landet: Få et smugkig på 'Stranger Things' sæson 4 del 2

AfTrine Jerichau Roslev
22. juni 2022
(V til H) Natalia Dyer som Nancy Wheeler, Gaten Matarazzo som Dustin Henderson, Joe Keery som Steve Harrington, Joseph Quinn som Eddie Munson, Maya Hawke som Robin Buckley, Priah Ferguson som Erica Sinclair, Sadie Sink som Max Mayfield og Caleb McLaughlin

Del artikel

Netflix har frigivet traileren til 'Stranger Things' sæson 4 del 2, som ser ud til at blive lige så mørk og dyster som sæsonens første del.

Første del af Stranger Things fjerde sæson sluttede med et twist, de færreste havde regnet ud. Vi spoiler ikke her, så har du ikke fået set første del endnu, lyder der en klar opfordring: Gør det nu, før næste del får premiere.

Dels fordi de sociale medier flyder over med spoilers fra sæsonens første del, og dels fordi anden del får premiere lige om lidt. Mere præcist den 1. juli 2022.

Og som en lille smagsprøve på, hvad der venter os, har Netflix udsendt en trailer, der løfter lidt af sløret.

Se traileren til 'Stranger Things' sæson 4 del 2
Fjerde sæson er hidtil blevet omtalt som seriens mest dystre og mørke sæson af dem alle, og ud fra traileren at bedømme ser uhyggen ud til at fortsætte ind i anden del også.

Det samme gør de lange afsnit. For sæsonens anden del, som består af episode 408-409, har en samlet spilletid på næsten fire timer. 4 TIMER!

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Alvor og mørke gennemsyrer Hawkins i 'Stranger Things' sæson 4 bind 1

LÆS OGSÅ: De værste: 5 uhyggeligt dårlige skuespilpræstationer

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i juni 2022

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder