Serier | Nyheder

Traileren til den ventede Beatles dokumentar er frigivet

AfDaniel Lindekilde Engberg
14. oktober 2021
Foto: The Beatles: Get Back/Disney+

Del artikel

Første kig på optageler med The Beatles der aldrig er set før, giver et blik i den sensationelle gruppes kreative proces.


Dokumentar-serien fremviser The Beatles' kreative proces, imens de forsøger at skrive 14 nye sange til deres første livekoncert i over to år. I kampen mod strenge deadlines bliver venskabet sat på prøve hos Lennon, McCartney, Harrison og Starr.

Serien viser også for første gang nogensinde deres sidste liveoptræden nogensinde, den famøse uannoncerede tagkoncert fra 1969.

Se trailerenAldrig set før


The Beatles: Get Back er lavet med optagelser der aldrig er set før, og fuldkommen restaureret med den nyeste teknologi. Det er selveste Peter Jackson, der instruerede Ringenes Herre trilogien, som står bag den nye dokumentar.

Alle optagelserne, og der var næsten 60 timers værd, har været låst inde og ikke set siden Peter Jackson begyndte sit arbejde. Den dokumentar som optagelserne originalt blev optaget til, blev aldrig til noget.

The Beatles: Get Back får premiere over tre dage d. 25., 26. og 27. november på Disney+.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 'Squid Game': Årets serie på Netflix

LÆS OGSÅ: Første billeder udgivet fra den danskproduceret Netflixserie 'Nisser'

LÆS OGSÅ: Hvis du kunne lide 'The Sopranos', vil du elske disse tre gangsterserier

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omDisney+

Andre Serier | Nyheder

Mest læste