Serier | Nyheder

'True Detective' vender tilbage med første isnende trailer til 4. sæson

Af
Daniel Lindekilde Engberg
13. april 2023
True Detective sæson 4 teaser trailer
Foto: HBO Max

Del artikel

Efter flere års pause er krimiserien 'True Detective' ved at gøre sig klar til sin fjerde sæson, og første kig på serien er lige kommet.

Jodie Foster er tilbage i sin første store serierolle i flere årtier, og æren går til HBO-serien True Detective. I denne fjerde sæson af den populære serie, der har fået undertitlen Night Country, indtager Foster rollen som politiofficeren Liz Danvers.

Ingen kan lide at arbejde med hende, og hun har et ry for at være lidt af en kælling. Da hun kommer på sporet af en sag, der umiddelbart først virker som en forsvunden person, kobles hun dog sammen med Evangeline Navarro (Kali Reis), der ikke har meget tilovers for den aldrende Danvers.

Faren lurer mange steder og i Alaskas lange nætter er det ikke altid du ser faren komme stormende imod dig, og i den bidende kolde vinter er det ikke kun mennesker der kan slå ihjel.

Se teaser traileren

Som man kunne gætte fra titlen, så kommer mørke nok til at herske i denne sæson, og det ligger traileren også op til. Det giver en frygtindgydende fornemmelse at kigge ud i mørket med betjentene, uden at vide hvad der kigger tilbage på en.

True Detective: Night Country har premiere i 2023. Ingen nærmere premieredato er endnu udgivet.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder