Serier | Nyheder

Tysk apokalyptisk teenage-thriller på vej på HBO Nordic

AfBuster Kristensen
18. november 2020
Foto: Sløborn/HBO Nordic

Del artikel

Snart kan vi se den nye serie Sløborn, der blander teen-drama og dystopisk fortælling og bl.a. har danske Roland Møller på rollelisten.


Babylon BerlinCharitéDarkSløborn

I serien skyller en sejlbåd med to lig op på den lille ø Sløborn ud til Nordsøen. De to lig er smittede med en fugleinfluenza-lignende virus, der snart får greb i øens befolkning. For befolkningen har travlt med deres egne problemer, og særligt øens yngre er travlt optagede af de problemer, der sædvanligvis knytter sig til at være teenager.

LÆS OGSÅ: Thomas Bo Larsen får rolle i ny sæson af prisvindende serie

Virussen, der første gang blev opdaget hos duer i Nordkina, bevæger sig rundt blandt øens beboere, og snart er autoriteterne ophørt med at fungere, og alting er ude af kontrol. Apokalypsen er forestående, men de unges problemer ophører ikke alene af den grund.

Danske skuespillere medvirker i ’Sløborn’


SløbornCortexDogs of BerlinParfumOperation ValkyrieTatortSløbornDogs of Berlin

Serien har også danske skuespillere med. Skuespilleren Roland Møller (R, Under sandet) medvirker som Magnus Fisker, der leder et rehabiliteringscenter for unge kriminelle, mens Mads Hjulmand (En kongelig affære) spiller sønnen Jan.

LÆS OGSÅ: Lever 'Babylon Berlin' op til alle roserne?

Sløborn er produceret til tyske ZDF. og blev filmet i sommeren 2019. Serien er altså skabt, inden den nuværende Covid-19 brød ud i 2020.

Sløborn får premiere på HBO Nordic d. 21. december, hvor alle otte afsnit vil være tilgængelige.

Se traileren til 'Sløborn'


Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder

Mest læste