Serier | Nyheder

Ungdomsserie om sex og forræderi på vej til Viaplay

AfBuster Kristensen
25. november 2020
Foto: Threesome/Viaplay

Del artikel

Viaplay ønsker for alvor markere sig på ungdomsseriemarkedet og er på vej med den internatonale serie Threesome om et ungt, svensk par, der begiver sig ud i en farlig flirt.


De to unge svenskere Siri og David har bosat sig i London. Selvom de to gymnasiekærester føler sig sikre på hinanden og på, at de skal være sammen for altid, bliver deres kærlighed udfordret. En aften i byen møder de nemlig den flirtende, franske Camilla, og snart er de alle viklet ind i et farligt spil med uoverskuelige konsekvenser.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Arabiske 'Paranormal' blander tristesse, gys og humor

Sådan lyder handlingen i Viaplays nye internationale satsning, Threesome, der kommer på Viaplay i det nye år. Med serien viser Viaplay, at de satser stort på ungdomsserier i genren Young Adult. Bag Viaplay står NENT og selskabets Chief Content Officer, Filippa Wallestam, udtaler i en pressemeddelse:

”’Threesome’ er en romantisk ungdomsserie, der på en modig og vigtig måde behandler emnerne sex, kærlighed, forhold – og de tabuer, der i dag kan findes omkring disse emner. Det er altid sjovt at investere i nyt, ungt talent, og det bliver utroligt spændende at se resultatet”.

Alsidig skuespiller står bag ’Threesome’


Bag det kommende ungdomsdrama står den svenske skuespiller Lisa Linnertorp (Broen, Hidden – Den Førstefødte). Hun har både skrevet manuskriptet og instruerer Threesome, der på den måde bliver hendes instruktør-debut. Det unge par Siri og David spilles af Mathilda Källström (Solsidan) og Simon Lööf (Eagles), mens franske Alma Jodorowsky (Adèles liv) ses i rollen som Camilla.

LÆS OGSÅ: Min top 10: Ungdomsserier jeg altid kan anbefale

Det er ikke kun ungdomsserier, der bliver satset på hos Viaplay. Her er der nemlig også fokus på internationale samarbejder. Derfor kunne vi i denne uge også fortælle om den kommende internationale gyserserie fra Viaplay, The Head, der har danske Laura Bach og Alexandre Willaume i hovedrollerne.

Threesome får efter planen premiere i løbet af 2021.

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder

Mest læste