Serier | Nyheder

Vi fortolker de nye billeder fra Game of Thrones

AfFreja Hertz Tefcke
11. februar 2019
(Foto: Game of Thrones/HBO)

Del artikel

Ventetiden på den nye sæson af Game of Thrones er lige blevet forsødet en smule, fordi HBO Nordic har givet os nye billeder fra sæson 8!

Nu kan vi bruge resten af ventetiden på at spekulere over, hvad billederne betyder, hvor de er, hvem de er og hvad der skal ske.
Kig med her, mens jeg gennemgår (mine) teorier om de nye billeder og giver en samlet teori om alle billederne og hvordan de hænger sammen til sidst!

Kit Harrington som Jon Snow og Emilia Clarke som Daenerys Targaryen - de ser ultra alvorlige (og kolde) ud.

Jeg vil vove den påstand, at vi er i eller omkring Winterfell og min teori er, at de står klar efter nyheden om murens fald; måske er White Walkers allerede på vej – at dømme ud fra deres ansigtsudtryk, kunne man i hvert fald godt ledes til at tro, at de lige har fået nogle grimme nyheder.

Maisie Williams ser stærk, hardcore og ret boss-agtig ud som Arya Stark.

Jeg tror, at hun står sammen med en større bunke soldater og lytter til en slagplan lagt ud af Jon Snow, Daenerys og Sansa imod The White Walkers.

Okay, Bran (Isaac Hempstead) ser noget foruroliget ud, mens han sidder foran ilden. Jeg tror, at han ved mere om Jon og Danerys og måske ved han mere, end han før har indrømmet. Det kunne godt ligne, at han gør sig klar til at fortælle Jon, hvad han ved.

Jon Snow ser ud som om, at han står i eller omkring Winterfell, og gør klar til kamp.

John Bradley som Samwell Tarly ligner altså umiddelbart at han stadig er i Winterfell, og på trods af hvad sæson 8 lægger op til, ser han altså ret fortrøstningsfuld ud.

Jeg har en teori om, at han snakker med sine kone, Gilly, om hvad hun læste i sæsonfinalen for sæson 7, og måske får bekræftet alt, Bran fik sagt til ham.

Sophie Turner som Sansa Stark ligner godt nok en iskold dame.

Umiddelbart tror jeg, at hun sidder i et møde med nogle af de andre (billeder, der måske hører sammen med det her kommer senere), og forsøger at få styr på deres slagplan – måske er der en forræder eller en ny allieret på linjen?

Gwendoline Christie som Brienne of Tarth, er noget anspændt i det her billede – det ligner, at hun sidder ved samme bord som Sansa, og måske er de samlet om bordet? Hun ligner i hvert fald en, som tvivler på planen, der højest sandsynligt bliver lagt ved det her billede. Læg mærke til rustningerne i baggrunden, fordi de går igen senere hen!

Liam Cunninghams karakter, Davos Seaworth, ser lige så bekymret ud som Brienne – igen kan man lige ane en bordkant foran ham, og det får mig til at tro, at han også er den del af planlægningen. Som jeg sagde ved det tidligere billede, så gik en rustning igen – hvis du kigger bag ham, kan man ane nøjagtigt det samme udstyr som på billedet med Brienne; jeg tror, at de arbejder sammen for at lægge en endelig plan for the White Walkers og hvordan de får Cersei til at være med (eller hvordan de vælter hende).

Det her er altså et ansigt bestående af had, styrke og don’t you dare fra Daenerys; min teori er, at hun står ved samme måde som de tidligere billeder måske også består af, og forsøger at overtale nogen til at gå med på hendes plan.

Nicolaj Coster-Waldau ser snedig ud som Jamie Lannister – til gengæld tror jeg, at han sidder i Winterfell, nok sammen de andre, fordi han sidder i en rustning fra Norden (faktisk en, der ligner Eddard Starks ret meget) og baggrunden ligner den typiske, mørke sten, som Winterfell er blevet kendt for.

Så fik vi en Lena Headey som Cersei Lannister med på bølgen af billeder! Jeg har svært ved at regne ud, hvad der foregår, men jeg kunne godt tro, at hun er ret alene – jeg tror måske, at hun fortryder at sige nej til Nordens repræsentanter og the White Walkers-truslen, og at hun måske har hørt noget om sine brødre og deres støtte (Tyrions, i hvert fald) til Jon Snow og Daenerys.

Peter Dinklage som Tyrion Lannister – og som ser bange og anspændt ud. Umiddelbart vil jeg sige, at han står og hører på en slagplan (ligesom Arya), der bliver lagt ud. Jeg tror til gengæld ikke, at han er tilfreds med planen; han siger det selv: I drink and I know things - og jeg tror, at han ved at de vil fejle.

Så er Varys tilbage! Conleth Hill ser ud som om, at han pønser på noget i Winterfell. Jeg får en underlig vibe, når jeg ser på billedet, fordi det virker til, at han måske har sin egen, snedige plan, der ikke involverer de andre, der er samlet.

Min teori

Jeg tror at alle billederne hænger sammen og måske stammer fra det samme afsnit.

Min teori er, at Jamie er kommet til Winterfell og vil vise sin troskab til Daenerys og Jon mod The White Walkers og hans søster.

De billeder, der involverer Daenerys, Jamie, Davos, Brienne og Sansa, tror jeg er sammenhængende – måske sidder de alle sammen samlet for at finde ud af, om de kan stole på Jamie; samtidigt tror jeg, at de får lagt en plan for at få lagt the White Walkers ned og måske – med Jamies hjælp – også kan tage Kings Landing og Cersei ned.

Derudover tror jeg, at Varys måske har en lille, snedig plan, der involverer Tyrion – og jeg tror også at Danerys og Jon Snow bliver gift, for at gøre deres alliance stærkere, men mon ikke det kommer tilbage og rammer dem i røven.

Under alle omstændigheder er jeg ret sikker på, at mine teorier sikkert ikke holder stik, og at sæson 8 bliver en vild omgang med masser af plot-twists, dødsfald og spørgsmål, der bliver besvaret.

Læs også: Nyt fra Game of Thrones!

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i februar

Del artikel

Andre Serier | Nyheder