Serier | Nyheder

Vikings sæson 6 bliver den sidste

AfFreja Hertz Tefcke
7. januar 2019
Vikings sæson 6 bliver den sidste
(Foto: Vikings/C More)

Del artikel

Det blev annonceret den 4. januar, at sjette sæson af Vikings vil være den sidste sæson vi får om Lothbrok og hans familie.
https://imgix.vielskerserier.dk/2016/10/vikings_top.jpg
(Foto: Vikings/World 2000 Entertainment)


Produktionen på sæson seks er allerede færdig, med den første halvdel af sæsonen sat til at få premiere sent i november 2019, mens den anden halvdel kommer på et tidspunkt i 2020.

Men inden vi begynder at bande guderne langt væk, så er der lys for enden af tunnelen; der er nemlig en spin-off serie på vej! Der er desværre ingen detaljer endnu, kun at spin-off-serien kommer til at udvide Vikings og universet; og hvis (lad os krydse fingre for det) den bliver produceret, så kommer Michael Hirst til at få hjælp af Die Hard forfatter Jeb Stuart.

https://imgix.vielskerserier.dk/2018/07/World-2000-Entertainment.jpg
Foto: Vikings/World 2000 EntertainmentLige nu er serien på sin femte sæson, og det føles også som om, at den bygger op til et slutpunkt, der højst sandsynligt kommer en gang i 2020 – det føles i hvert fald som om serien bygger op til noget stort, så lad os håbe på, at Vikings ikke slutter helt, men bare ”udvider” universet med spin-off-serien.

Læs også: Anmeldelse af Vikings

Læs også: Q&A med skuespillerne fra VikingsDel artikel

Andre Serier | Nyheder