Serier | Nyheder

Vildt sjov komedieserie: Månedens serietip på C More

AfBuster Kristensen
21. oktober 2020
Foto: Schitt's Creek/ C More

Del artikel

Vi Elsker Serier anbefaler i denne måned en komedieserie, der hev flere priser hjem ved årets Emmy-uddeling.

Schitt’s Creek er en canadisk serie og har sit omdrejningspunkt i den tidligere velbeslåede Rose-familie. Familiens overhoved er Johnny, der er gift med Moira, og sammen har de to forkælede rigmandsbørn i David og Alexis.

Johnny har opbygget en anseelig formue gennem sin kæde af videobutikker, men familien har mistet alt efter at være blevet hustlet af deres tidligere business-manager. Eller det vil sige, at Johnny og familien har mistet næsten alt. De ejer nemlig stadig en lille landsby, som Johnny forærede til sin søn som en joke.

Se 'Schitt's Creek' og vores andre anbefalinger på C More, og få 14 dage gratis her

Du har nok gættet det. Byen går selvfølgelig under det meget lidt flatterende navn, Schitt’s Creek.

Serien følger herefter de komiske og pinagtige kulturmøder mellem de jordnære, men provinsielle indbyggere i Schitt’s Creek og den snobbede Rose-familien, der har svært ved at forlige sig med det nye liv.

Anmelderrost og historisk prisvindende komedieserie


Schitt’s Creek

LÆS OGSÅ: Emmy Awards 2020: Her er vinderne

Således vandt Schitt’s Creek som den første komedieserie hele syv priser ved dette års Emmy-uddeling. Den vandt bl.a. for ’Bedste komedieserie’ og havde fuldt hus i alle skuespillerkategorierne, da Eugene Levy vandt for ’Bedste mandlige skuespiller’, mens Catherine O’Hara (Six Feet Under) tog prisen for ’Bedste kvindelige skuespiller’ for sin rolle som Moira Rose.

Se traileren til 'Schitt's Creek'En anden anbefalingsværdig serie på C More


Schitt’s CreekRamyRamy

LÆS OGSÅ: Nye serier i oktober: Mere The Mandalorian, drama på C More og nyt afsnit af 'The Walking Dead'

Hvis du vil se Schitt’s Creek eller Ramy, så kan du få C More i 14 dage helt gratis. Det er bare at klikke her og tilmelde dig, og så kan du binge allerede fra i dag!

Del artikel

Andre Serier | Nyheder