Serier | Nyheder

'Westworld' får øksen: Ingen 5. sæson!

AfDaniel Lindekilde Engberg
7. november 2022
Westworld aflyst
Ed Harris som The Man in Black / Foto: Westworld/HBO Max

Del artikel

HBO-serien 'Westworld' har fået en meget pludselig afslutning, hvilket kommer bag på flere.

Den første sæson af Westworld var stort set universelt elsket af alle, både anmeldere og seere, og var dermed et af de store flagskibe for HBO. Der er også en konsensus om at serien toppede ved første sæson og har dalet i kvalitet for hver sæson der senere er kommet.

På trods af det har serien dog langt fra været en fiasko, og det kommer derfor som en overraskelse for mange at serien nu har fået øksen af HBO. Hvis du er en af dem der håbede på en afslutning på fortællingen, så ser fremtiden noget dyster ud.

Det er selvfølgelig ikke til at sige om serien vil genopstå på et tidspunkt, men det virker ikke sandsynligt af flere årsager.

Bliver stadig betalt


Westworld

Der er selvfølgelig tale om nogle kontrakter der skal håndhæves, hvilket formodentlig er grunden til at skuespillerne stadig bliver betalt. Hvis serien skulle genopstå i fremtiden er det så en omkostning, der skal tages med for at en ny sæson er det værd.

Seertallet er stødt faldet fra sæson til sæson, hvilket også kan være være en af de største årsager til at serien ikke fortsætter. Årsagerne kan være ligegyldige, resultatet er at Westworld er færdig, i hvert fald for nu.

Westworld kan ses på HBO Max.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 6 serier, du skal se i november

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Young Royals' sæson 2 er rå, følsom og helt uimodståelig

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Max i november 2022

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder