Serier | Nyheder

What2Watch: Anmeldelse af 'The Bear' sæson 2

Af
Signe Bjørg Granberg
8. august 2023
Ann Lind Andersen og Kim Sørensen anmelder 'The Bear' sæson 2 for What2Watch.
Ann Lind Andersen og Kim Sørensen anmelder 'The Bear' sæson 2 for What2Watch. / Foto: What2Watch/Youtube

Del artikel

Ann Lind Andersen og Kim Sørensen lovpriser den nye sæson af 'The Bear' og kalder 6. afsnit et af de bedste serieafsnit nogensinde!

Ann Lind Andersen og Kim Sørensen har set 2. sæson af den Emmy-nominerede serie, The Bear, og de er begge ovenud begejstrede.

Serien er skabt af Christopher Storer og følger også i denne sæson Carmen 'Carmy' Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) og Richard 'Richie' Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) og deres kamp for at forvandle en lille sandwichbiks i Chicago til en gourmetrestaurant.

At åbne en restaurant viser sig dog at være langt sværere end at drive én. Et virvar af bureaukrati, tilladelser og byggefolk, blandet sammen med presset for at skabe en ny enestående menu, er nok til at få selv de mest stresstolerante mennesker til at nå kogepunktet.

Det er ikke kun restauranten, der gennemgår en forandring i denne sæson, men også holdet bag. De er hver især på en rejse, hvor de konfronterer fortiden og beslutter sig for, hvem de vil være i fremtiden.

Både Ann og Kim er meget begejstrede for serien og påpeger blandt andet, hvor omhyggeligt instruktøren har arbejdet med at skabe en ny og unik sæson – efter en i forvejen hyldet og anerkendt første sæson.

The Bear kan ses på Disney +.

Se flere anmeldelser fra What2Watch her.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder