Serier | Nyheder

'The White Lotus' får premiere på ny sæson 31. oktober

AfCarina Nørgaard Schou
26. september 2022
The White Lotus sæson 2
The White Lotus er tilbage med sæson 2 / Foto: HBO Max.

Del artikel

HBO's Emmy-vindende seerhit 'The White Lotus' om en flok gæster og ansatte på et feriehotel får en sæson mere. Anden sæson, der består af syv nye episoder, får premiere 31. oktober.


Første sæson af den sociale satire The White Lotus på HBO Max er netop blevet præmieret med ikke færre end 10 Emmy Awards - bl.a. for 'Bedste Miniserie'. Serien giver et skarpt indblik i en gruppe jetset-overklassegæsters ophold på det luksuriøse hotel The White Lotus i Hawaii. Og nu er scenen ifølge en ny pressemeddelelse fra HBO Max flyttet til et eksklusivt siciliansk resort, hvor vi skal følge gæsternes og de ansattes bedrifter i løbet af en uge.


LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ’The White Lotus’ giver os satire af bedste skuffe

Se teaseren her
Serien er stadig skrevet og instrueret af Mike White, der også stod bag den første prisvindende sæson, og castet består primært af nye navne som F. Murray Abraham, Adam DiMarco, Beatrice Grannò, Meghann Fahy, Jon Gries, Tom Hollander, Sabrina Impacciatore, Michael Imperioli, Theo James, Aubrey Plaza, Haley Lu Richardson, Will Sharpe, Simona Tabasco og Leo Woodall.

Dog glæder os til at gense Jennifer Coolidge (Stiflers Mom!) i rollen som Tanya McQuoid-Hunt - en velhavende, ustabil kvinde, der rejser med sin mand, Greg (Jon Gries), og assistent, Portia (Haley Lu Richardson). En rolle, som netop har sikret hende sin første Emmy for 'Bedste kvindelige birolle i en miniserie.'

The White Lotus sæson 2 får premiere 31. oktober på HBO Max.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste HBO-serier nogensinde

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i september 2022

Del artikel

Andre Serier | Nyheder