Serier | Nyheder

'The Witcher' sæson 3 trailer - Henry Cavill svinger sværdet for sidste gang

Af
Daniel Lindekilde Engberg
25. april 2023
The Witcher sæson 3 teaser trailer
Henry Cavill som Geralt of Rivia i 'The Witcher' / Foto: Netflix

Del artikel

Henry Cavill indtræder i rollen som Geralt of Rivia for sidste gang i 3. sæson af 'The Witcher', hvor første kig lige er landet.

Fantasyserien baseret på bøgerne, der blev gjort populære gennem de succesfulde videospil er snart klar med sin tredje sæson.

Det er som nævnt den sidste sæson med Henry Cavill i hovedrollen, der forlod serien over kreative uenigheder. Han mente kort fortal at seriens forfattere ikke respekterede kildematerialet. Fra fjerde sæson frem vil det være Liam Hemsworth, der vil bære faklen videre.

Se teaser traileren

I tredje sæson står Geralt, Ciri (Freya Allen) og Yennifer (Anya Chalotra) overfor 'The Wild Hunt', som de fleste nok vil genkende fra det yderst populære tredje spil i spilserien, The Witcher 3: The Wild Hunt. Netflixes officielle beskrivelse af sæsonen lyder således:

Både konger, magikere og bæster jager Ciri (Freya Allen), så Geralt tager sammen med hende i skjul. Yennifer (Anya Chalotra), der står for Ciris træning i magiske kræfter, leder dem til fæstningen Aretuza, hvor de søger at afdække Ciris magiske potentiale. De går dog ikke beskyttelse i møde, men en slagmark bestående af politisk korruption, mørk magi og forræderi. De må slå igen, og give alt hvad de har, eller risikere at miste hinanden for evigt.

Tredje sæson af The Witcher vil bestå af otte afsnit og bliver delt op i to dele, hvor den første del med fem afsnit har premiere på Netflix d. 29. juni, og anden del med tre afsnit, har premiere d. 27. juli.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder