TV | Nyheder

Anden sæson af 'Forræder UK' kan snart ses på TV 2 Play

Af
Signe Bjørg Granberg
22. maj 2024
Forræder UK
Den britiske version af 'Forræder' vender tilbage med en ny sæson på TV 2 Play i slutningen af maj / Foto: BBC/TV 2

Del artikel

Anden sæson af den danske version af 'Forræder' nærmer sig sin afslutning, men heldigvis er der mere godt i vente for fans af programmet. 'Forræder UK' vender nemlig snart tilbage.

Anden sæson af TV 2's populære underholdningsprogram, Forræder, nærmer sig sin afslutning, og undervejs er bølgerne gået særdeles højt – især mellem de to forrædere, Heino Hansen og Pernille Højmark.

Hvor det danske program har kendte mennesker som deltagere, har man i Storbritannien valgt at køre med "ikke kendte", og det tog de danske seere rigtig godt i mod, da første sæson løb over skærmen på TV 2 sidste år.

Nu er anden sæson af Forræder UK så på trapperne, og det bliver neglebidende spændende, når værten, Claudia Winkleman, igen byder velkommen til det smukke slot i Skotland, hvor 22 nye spillere møder op – klar til at snyde, bedrage og myrde løs i håbet om at vinde 120.000 pund.

TV 2 har nu også valgt at lave en dansk version med "ikke kendte", fortæller redaktør, Thomas Richardt Strøbech:

– Allerede da første sæson af Forræder løb over skærmen, fik vi usædvanligt mange henvendelser fra begejstrede seere, der foreslog en version, hvor alle kunne være med. Og der er noget spændende og rigtigt ved nu at udvide Forræder-universet på den her måde til TV 2 Echo.

Hvornår den danske version får premiere, vides endnu ikke, men anden sæson af Forræder UK kan ses på TV 2 Play fra 30. maj.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder