TV | Nyheder

'Operarejsen' med Frederik Cilius, Rasmus Bruun og Allan Gravgaard Madsen er klar med tredje akt

Af
Signe Bjørg Granberg
2. juli 2024
'Operarejsen'
'Operarejsen akt 3' med Allan Gravgaard Madsen, Frederik Cilius og Rasmus Bruun får snart premiere på DR / Foto: Jonas Agersø / A&M Productions

Del artikel

DR's dokumentar-rejseserie 'Operarejsen' har i to sæsoner strålet med sin skildring af venskab og kærlighed til kultur. Nu er tredje sæson på trapperne, og denne gang går turen til USA.

Under et påskud om at skulle rejse Europa tyndt i jagten på inspiration fulgte vi i første sæson af Operarejsen de tre venner, Allan Gravgaard Madsen, Frederik Cilius og Rasmus Bruun på dannelsestogt.

Trioen tog derefter endnu en tur på landevejen i anden sæson, som følge af Allans skriveblokade og manglende evne til at færdiggøre sin seneste komposition.

Det gennemgående for de to første sæsoner har været, at Rasmus er den mindst erfarne, Allan den professionelle, og Frederik er den alvidende guide, når det kommer til opera.

I den nye sæson, den såkaldte 3. akt, må Allan igen erkende, at han har brug for inspiration. Denne gang skal det være større og vildere, og derfor rejser han med vennerne Frederik Cilius og Rasmus Bruun på roadtrip i USA.

I New York, Chicago, Seattle, L.A, San Francisco og Florida oplever de operaer, der er særlige for USA eller sat op på en helt særlig amerikansk måde. Rasmus laver mad, de bor i både et hobbithus og en husbåd – og undervejs taler de om alt det vigtige i opera og livet.

I et af programmerne besøger de Frederiks gamle musikskole i Indiana, hvor Allan og Frederik griber lejligheden til at spille for Rasmus.

Operarejsen akt 3 får premiere 18. august på DRTV.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder