TV | Nyheder

Vil du medvirke i 'Carmen Curlers' eller et af DR's andre programmer?

Af
Signe Bjørg Granberg
10. juli 2024
'Carmen Curlers'
I anledning af, at DR fylder 100 år, inviteres publikum til at medvirke i programmer som 'Den store bagedyst' og 'Carmen Curlers' / Foto: DR

Del artikel

I 2025 fylder DR 100 år, og i den anledning inviteres danskerne 'Med som gæst' i alt fra 'Carmen Curlers' til 'Den store bagedyst' og 'Kender du typen'.

DR inviterer, i ægte public service-stil, deres brugere helt ind i DR, når 100 seere og lyttere får mulighed for at medvirke i 68 forskellige DR-programmer fra både TV, radio og podcasts. Det sker i anledning af DR's store 100-års jubilæum næste år.

– Der er mange dedikerede fans derude, og nu er det deres tur til at indtage scenen. Det er dem, vi skal fejre DR’s 100-års fødselsdag sammen med, siger Camilla Vestergård Jacobsen, der er markedsføringsansvarlig i DR.

I løbet af sommeren vil DR caste de 100 personer, der skal medvirke i de mange forskellige slags programmer. Som medvirkende i Med som gæst kan man for eksempel få lov til at være medvært, lægge stemme til en figur eller være statist i et af DR’s programmer.

Se, hvordan du bliver en af de 100 udvalgte, der skal medvirke i et af DR's programmer, her.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDRTVDansk

Andre TV | Nyheder