Film | Nyheder

Hårdtpumpet Jake Gyllenhaal deler øretæver ud i ny trailer til filmen 'Road House'

Af
Signe Bjørg Granberg
26. januar 2024
'Road House'
Jake Gyllenhaal spiller hovedrollen i remaket af kultklassikeren 'Road House' fra 1989 / Foto: Prime Video

Del artikel

I Prime Videos nyfortolkning af filmen 'Road House' fra 1989 tørner Jake Gyllenhaal sammen med MMA-stjernen Conor McGregor, og det går ikke stille for sig. Filmen får premiere til marts.

Det er ikke første gang, den Oscar-nominerede skuespiller, Jake Gyllenhaal, har været i træningscenteret op til en film. Tilbage i 2015 spillede han bokseren, Billy Hope, i Southpaw, og nu er han så igen klar til at slå fra sig i det nye actionbrag, Road House.

Filmen er et såkaldt remake af kultklassikeren af samme navn fra 1989 med Patrick Swayze i rollen som Dalton. Jake Gyllenhaals Dalton er tidligere UFC-fighter, der ser sig nødsaget til at tage et job som udsmider på en bar i Florida Keys efter at være kommet i unoder. Han opdager dog hurtigt, Florida-paradiset ikke er, hvad det ser ud til at være.

Foruden Gyllenhaal i hovedrollen medvirker blandt andre virkelighedens MMA-stjerne, Conor McGregor, samt Daniela Melchior, Billy Magnussen, Jessica Williams og Lukas Gage.

Filmen er instrueret af Doug Liman (The Bourne Identity, Mr. and Mrs. Smith) efter manuskript af Anthony Bagarozzi og Charles Mondry.

Road House får premiere 21. marts på Prime Video.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder