Film | Nyheder

Nye film på Netflix i april 2022

AfSteffen Lomholt Pedersen
6. april 2022
Netflix
Foto: Netflix

Del artikel

Så er det igen blevet tid til at tage et kig på, hvad streamingtjenesten Netflix har af nyt til os i april måned.

Vi har her samlet et bud med de fem film, som vi helt klart kommer til at se nærmere på.

Bliv opdateret på alt om film lige her!

The Bubble

Premiere 1. april 2022
Genre: Komedie, action
Sprog: Engelsk

The Bubble
Foto: The Bubble/Laura Radford/Netflix

I filmen The Bubble følger vi en række skuespillere, der er i gang med at filme fortsættelsen til deres blockbuster-hit-serie, Cliff Beasts. Optagelserne afbrydes dog af en verdensomspændende pandemi (lyder det bekendt?), og skuespillerne ender i en “boble” på deres hotel, hvor de er tvunget i isolation.

Det er en film om at lave en film lidt i stil med Tropic Thunder, hvor der undervejs bliver gjort grin med nogle af de tiltag, der blev sat i verden for at bekæmpe pandemien. Der er nogle helt store navne med på rollelisten, heriblandt Karen Gillan (Guardians of the Galaxy), Pedro Pascal (The Mandalorian, Game of Thrones, Narcos), David Duchovny (Californication, X-Files) og Keegan-Michael Key (Key and Peele).

Udadtil ligner det en klassisk komediefilm, der følger en efterhånden gennemtestet og gennemprøvet skabelon på den type film. Der er altså ikke lagt op til, at The Bubble er en film, du kommer til at dvæle ved i dagevis, men forhåbentligt kan den underholde i de to timer, filmen varer.

Læs også: Brad Pitts 6 bedste film og 2, der ramte helt ved siden af

Silverton Siege

Premiere: 27. april 2022
Genre: Action, krimi, drama
Sprog: Engelsk

Silverton Siege
Foto: Netflix

Se, her er en film, der faktisk godt kunne gå hen og levere en fed oplevelse. Silverton Siege er baseret på en virkelig historie om tre frihedskæmpere, der søger tilflugt i en sydafrikansk bank, hvor de tager bankens ansatte og kunder som gidsler. Deres mål er at få befriet Nelson Mandela, der på det her tidspunkt sidder bag tremmer.

Filmen byder blandt andet på en gensyn med Arnold Vosloo, som de fleste nok vil genkende fra Mumien-filmen fra 99’. Derudover medvirker en række andre sydafrikanske skuespillere, heriblandt Sarah Kozlowski, Tumisho Masha og Thabo Remetsi.

Her kunne der faktisk være tale om en actionfilm, der kunne byde på mere end bare tomme kalorier. Dertil har filmen rødder i virkelige hændelser og giver os et lille indblik i Sydafrikas racekonflikter, hvilket de færreste af os næppe er eksperter på.

Metal Lords

Premiere: 8. april 2022
Genre: Komedie, drama, musik
Sprog: Engelsk

Metal Lords
Foto: Netflix

Hvis du kan lide film i stil med Tenacious D in The Pick of Destiny og School of Rock, så er Metal Lords som lavet til dig. Her starter to drenge (Jaeden Martell og Adrian Greensmith) deres eget heavy metal-band. Problemet er bare, at de gør det på en skole, hvor ingen af de andre elever giver en døjt for den type musik. Dertil mangler de et bandmedlem, der kan spille bas.

Læs også: 10 klassiske film fra 80’erne, vi ikke glemmer

De to drenge møder pigen Emily (Isis Hainsworth), der er rigtig god til at spille på cello. Hun har dog aldrig hørt om heavy metal, men det viser sig hurtigt, at hun har det helt rette temperament til den slags musik. Tilsammen vurderer de tre unge, at de har en chance for at vinde den store Battle of the Bands-konkurrence, selvom alle selvfølgelig ikke er lige store fans af deres nyfundne passion.

I filmen medvirker blandt andre Joe Manganiello (Magic Mike, True Blood), Brett Gelman (Lemon, Fleabag) og Sufe Bradshaw (Veep). Filmen er skrevet af D. B. Weiss, der er den ene af de to skabere bag Game of Thrones. Så der er tale om noget af et genreskifte for filmmanden, men det var måske også bedst sådan.

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood

Premiere: 1. april 2022
Genre: Animation, eventyr, drama, familie, sci-fi
Sprog: Engelsk

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood
Foto: Netflix

Hvis du er en kæmpe rum-hund og ikke kunne falde ned igen, da du hørte, at Andreas Mogensen skal en tur ud i rummet igen, så er APOLLO 10 1/2: A SPACE CHILDHOOD måske noget for dig. I historien møder vi en far, der fortæller en historie fra sin barndom, hvor han i ’69 var ti år og boede i Houston, Texas.

Det er en sammenflettet historie, der både følger perspektivet fra astronauterne og mission control-folkene hos NASA samtidig med, at vi ser, hvordan det var for en 10-årig at følge med i hele rumkapløbet. Det er både en genfortælling af den første månelanding blandet med fantasi og eventyr.

APOLLO 10 1/2: A SPACE CHILDHOOD er en animationsfilm med en ret unik stil. Dertil er det Zachary Levi (Shazam!, Tangled, Thor: The Dark World) og Jack Black (King Kong, Nacho Libre, Kung Fu Panda), der lægger stemme til to af hovedpersonerne undervejs. Dét i sig selv er nærmest den største anbefaling, den her film kan få. Jack Black er genial.

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes

Premiere: 27. april
Genre: Dokumentar
Sprog: Engelsk

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes
Foto: Netflix

Marilyn Monroe var en verdensberømt skuespiller, model og sanger, der døde under mystiske omstændigheder i 1962. Hun mentes at være blevet forgiftet, men som følge af mangel på beviser, endte hendes død med at blive registreret som selvmord.

Læs også: Vi Elsker anbefaler: 6 film, du skal se i januar 2023

I dokumentarfilmen The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes dykker en journalist på ny ned i detaljerne omkring Marilyns mystiske død. Her deler journalisten blandt andet nogle af de mange interviews, som han har har lavet med de personer, som Marilyn omgav sig med. Og det er ikke alle, der er lige overbeviste om, at der var tale om et selvmord.

Dokumentarserien er skabt af Emma Cooper, der blandt andet også har lavet Netflix-dokumentaren The Disappearance of Madeleine McCann. Der er i øvrigt også en ny film på vej om Marilyn Monroe. Blonde med Ana de Armas i hovedrollen, der udkommer senere i år. Så dokumentaren her er måske - om ikke andet - en god opvarmning til den film.

Andre film der har premiere i april

Battle: Freestyle, 1. april
Forever Out of My League, 1. april
Furioza, 6. april
Dancing on Glass, 8. april
The In Between, 8. april
Yaksha: Ruthless Operations, 8. April
Today We Fix the World, 13. april
Choose or Die, 15. april
Man of God, 16. april
The Turning Point, 20. april
Along for the Ride, 22. april
Silverton Siege, 27. april
Honeymoon with My Mother, 29. april
Rumspringa, 29. april

Del artikel

Andre Film | Nyheder

Mest læste