Film | Nyheder

Nye film på Netflix i marts 2022

AfLiv Raahauge Pedersen
16. marts 2022
Against The Ice
'Against The Ice' / Foto: Netflix

Del artikel

Det er tid til en ny liste af Netflixs filmperler. Denne gang får du fem fantastiske fifs til de allerfedeste film, du bør se i marts.

'Against the Ice'

Premiere: 2. marts 2022
Genre: Historisk drama, eventyr, thriller
Sprog: Engelsk

Denne overlevelsesfilm er baseret på den ufattelige men virkelige historie om Danmarks polarekspedition i 1909. Og det er ikke uden grund, filmen allerede scorer 7,7 på IMDb, for alene traileren giver kuldegysninger.

Bliv opdateret på alt om film lige her!

Med Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) og Joe Cole (Peaky Blinders) i hovedrollerne er der virkelig lagt op til skuespillerpræstationer i topklasse.

Nikolaj Coster-Waldau spiller den erfarne eventyrer Ejnar Mikkelsen, og Joe Cole portrætterer Iver Iversen, en mekaniker, der som den eneste meldte sig frivilligt til Ejnar Mikkelsens Grønlands-ekspedition.

Against the ice
'Against The Ice' / Foto: Netflix

De to mænd skal finde nogle forsvundne optegnelser fra en tidligere ekspedition. De havde dog ikke forventet, de ville blive efterladt af resten af ekspeditionen, men det bliver de. Nu står de over for en hård og sej kamp for at overleve alene i flere år i det barske og isdækkede Grønland.

Manuskriptet bygger på Ejnar Mikkelsens roman om sine oplevelser og er skrevet af Nikolaj Coster-Waldau.

'The Weekend Away'

Premiere: 3. marts 2022
Genre: Thriller
Sprog: Engelsk

Beth og Kate rejser på pigetur til Kroatien. Efter en bytur vågner Beth alene i deres lejlighed og opdager til sin store forskrækkelse, at Kate er forsvundet. Hun kaster sig nu ud i at opklare, hvad der er sket med hendes veninde.

Men pludselig efterforsker politiet sagen som en forbrydelse, og før Beth ser sig om, er hendes pas inddraget, og hun er mistænkt for mord.

Læs også: Top 10-film på HBO Max lige nu

Hvis du er i humør til en spændende thriller, er The Weekend Away sikkert noget for dig. Filmen er baseret på bestseller-romanen ved samme navn af Sarah Alderson. I hovedrollen folder Leighton Meester sig ud som Beth og viser, at hun er meget mere end sin mest populære rolle som Blair Waldorf fra Gossip Girl.

The weekend away
'The Weekend Away' / Foto: Netflix

'The Invisible Thread'

Premiere: 4. marts 2022
Genre: LGBTQ-film
Sprog: Italiensk/Engelsk

The Invisible Thread
'The Invisible Thread' / Foto: Netflix

Leone er vokset op i Italien. Han er teenager og bor sammen med sine to fædre. Da han er ved at lave en film om sin familie i skolen, dukker hans biologiske mor op fra USA. Samtidig skranter hans fædres forhold, og livet tager en drejning, Leone ikke havde regnet med.

Leone føler sig presset til at reflektere over sin familie og de usynlige bånd, der ikke blot binder ham sammen med sine fædre men også sin biologiske mor.

Denne italienske film viser med både alvor og humor Leones vej til at finde sin identitet. Indtil videre har filmen en rating på 8.0 på IMDb.

Læs også: Nye film på Netflix i februar 2023

'The Adam Project'

Premiere: 11. marts 2022
Genre: Sci-fi-eventyr, Komedie
Sprog: Engelsk

Den 13-årige Adams liv forstyrres en nat i 2022, da han finder en såret pilot, som gemmer sig i familiens garage. Den mystiske pilot viser sig at være ingen andre end ham selv, som er rejst tilbage i tiden fra året 2050.

Den ældre Adam skal på en hemmelig mission og får nu hjælp af den yngre version af ham selv til at redde verden. Men opgaven er svær. Ikke alene har de en hær i hælene, som forsøger at slå dem ihjel… den unge og gamle Adam er mildest talt ikke særlig glade for hinanden og er ved at rive hovederne af hinanden flere gange.

The Adam Project
'The Adam Project' / Foto: Netflix

Med god musik, masser af action og Ryan Reynolds karakteristiske humor er der ingen tvivl om, at The Adam Project er et af Netflix' højdepunkter i år.

Filmen er instrueret af Shawn Levy, som også er executive producer på Stranger Things. Derudover har den et hav af stjerner på rollelisten. Foruden Ryan Reynolds, som de fleste sikkert kender fra Deadpool, er også Mark Ruffalo, som spiller Hulk i The Avengers, og Jennifer Garner fra Daredevil med om bord.

'Rescued By Ruby'

Premiere: 17. marts 2022
Genre: Drama, familiefilm
Sprog: Engelsk

Rescued by Ruby
'Rescued by Ruby' / Foto: Netflix

Rescued By Ruby er en hjertevarm, feel good-film, som helt sikkert vil få dig i godt humør. Filmen bygger på virkelige hændelser og handler om Daniel O'Neil, som drømmer om at blive en del af politiets K-9 eftersøgnings- og redningsteam.

Han er på udkig efter en politihund og kaster sin kærlighed på internathunden Ruby. Men Ruby har været adopteret og sendt tilbage seks gange. Hun er fræk og har alt for meget energi.

Alle odds er imod både Ruby og Daniels chancer for at blive en del af hundepatruljen. Det bliver en lang og sej kamp for dem begge to, men ingen af dem giver op.

Er du en sand hundeven og elsker en sød, sjov og livsbekræftende film, skal du helt sikkert se Rescued By Ruby.

Læs også: Brad Pitts 6 bedste film og 2, der ramte helt ved siden af

Del artikel

Andre Film | Nyheder