Film | Nyheder

Se første trailer for Christina Rosendahls nye danske familiedrama 'Fuld af kærlighed'

Af
Signe Bjørg Granberg
16. april 2024
'Fuld af kærlighed'
Lars Ranthe og Stine Stengade spiller hovedrollerne i Christina Rosendahls nye film 'Fuld af kærlighed' / Foto: Andreas Bastiansen / Nimbus Film

Del artikel

Lars Ranthe, Stine Stengade og Viilbjørk Malling Agger spiller hovedrollerne i det nye intense drama om alkoholmisbrug. Se premieredatoen og traileren for filmen her.

Christina Rosendahl kan snart føje endnu en film til sit i forvejen aldeles imponerende CV. Hun står blandt andet bag dokumentaren Stjernekigger om bandet Swan Lee (med søster Pernille Rosendahl i front), ungdomsfilmen Supervoksen, dramaerne Idealisten og Vores mand i Amerika og dokumentaren Vold i kærlighedens navn.

Sidstnævnte berørte Rosendahls egen familiehistorie, og det samme gør hendes nye film, Fuld af kærlighed. Filmen er dog ikke decideret selvbiografisk, men derimod personlig for instruktøren, der i filmen folder nogle af de dynamikker ud, der opstår, når alkoholmisbrug bliver del af en familie.

I Fuld af kærlighed møder vi Peter (Lars Ranthe), der kæmper med alkoholmisbrug, og som efter en alvorlig ulykke bliver mødt med et ultimativt krav fra sin kone (Stine Stengade) og deres tre børn.

Pludselig står familiens ældste datter, 20-årige Sofia (Viilbjørk Malling Agger), midt i en dyb livskrise. Hun påtager sig ufrivilligt ansvaret for at holde sammen på sin familie, netop som hun ellers var på vej ud i et selvstændigt liv som ung voksen med veninder, kæreste og rejseplaner.

For selv om hendes far vender ædru hjem efter 5 ugers afvænning som et sundere og mere taknemmeligt menneske, er han måske ikke længere så livlig og farverig, som da han drak. Det synes Sofias mor i hvert fald ikke.

Filmen er både skrevet og instrueret af Christina Rosendahl, og den er produceret af Jonas Frederiksen for Nimbus Film.

Fuld af kærlighed får biografpremiere 23. maj.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder