Kultur | Nyheder

'Mad Men'-stjerne cykler rundt i København med sin kendte skuespillermand

Af
Signe Bjørg Granberg
8. oktober 2024
Alison Brie (right) as Trudy Campbell on <em>Mad Men.</em>
Den legendariske serie 'Mad Men' fostrede mange stjerneskuespillere, og en af dem har netop besøgt København / Foto: Carin Baer/AMC

Del artikel

I sommer gæstede celebre Hollywoodstjerner som Bradley Cooper, Matt Damon og holdet bag 'The Bear' København, og nu har endnu et kendt skuespillerpar lagt vejen forbi vores hovedstad.

Med smukke billeder af bl.a. Nyhavn, Christiansborg, Kastellet og Den lille havfrue har den tidligere Mad Men-stjerne Alison Brie og hendes kendte skuespillermand, Dave Franco, netop afsløret på Instagram, at de (også) har været et smut forbi vores smukke hovedstad.

Det kommer i kølvandet på, at en lang række Hollywood-stjerner tidligere på året gæstede København, blandt andre Bradley Cooper, Matt Damon, Reese Witherspoon, Jessica Chastain og hele holdet fra successerien The Bear.

Ud fra Bries billeder kan man også se, at hun har været forbi nogle af de "obligatoriske" madsteder i byen - specifikt den hypede sandwichbar Poulette på Nørrebro og - gætter vi på ud fra kardemommesnurren at dømme - bageriet Juno.

Foruden Mad Men, hvor Brie brillerer som Trudy Campbell, er den populære skuespiller kendt fra wrestlerserien Glow, hvor hun spiller en af hovedrollerne, og senest har man kunnet opleve hende i den stjernespækkede miniserie Apples Never Fall.

Dave Franco er også et kendt ansigt. Foruden at være bror til James Franco har han bl.a. medvirket i filmene Bad Neighbours og Now You See Me.

Se billederne fra Bries og Francos besøg i København her:

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omMad MenHollywood

Andre Kultur | Nyheder

Mest læste