Serier | Nyheder

Ny trailer for 3. sæson af 'The Bear' og holdbesøg i København

Af
Signe Bjørg Granberg
30. maj 2024Opdateret 30. maj 2024
'The Bear'
Jeremy Allen White i hovedrollen som Carmy i tredje sæson af 'The Bear' / Foto: FX Networks/Disney+

Del artikel

En af tidens største serier, 'The Bear', er snart på vej med tredje sæson, og ud fra traileren at dømme er der meget godt i vente. Derudover er holdet bag serien lige nu i København – muligvis for at filme sekvenser til fjerde sæson.

Der er anspændt stemning, skarpe replikker og lækker mad i lange baner i den nye trailer for en af tidens bedste tv-serier, The Bear.

Den prisvindende serie vender tilbage med tredje sæson allerede 27. juni på FX i USA, men i Danmark må vi vente til 17. juli med at se den nye sæson - til gengæld får vi alle 10 episoder på én gang.

Danmark og vores berømmede, kulinariske scene har en helt speciel plads i seriens univers og hjerte. Således er der flere gange blevet refereret til, at hovedkarakteren, Carmy (Jeremy Allen White), har arbejdet i Danmark, og i seriens anden sæson bliver dessertkokken, Marcus (Lionel Boyce), sendt til København for at lære af de bedste inden for faget.

Filmholdet var dengang i Danmark og filmede sekvenser til afsnittet med Marcus, og nu tyder det på, at det ikke er sidste gang, vi får København at se i den populære serie.

I går aftes delte Nomas chefkok, Pablo Soto, nemlig et holdbillede, hvor man bl.a. kan skimte seriens hovedrolleindehaver, Jeremy Allen White, og en anden af seriens skuespillere, Matty Matheson, der spiller Neil Fak. Billedet er akkompagneret af et hjerte og en bjørn.

The Bear
Nomas chefkok, Pablo Soto, delte i går aftes dette billede i sin Instagram-story af filmholdet bag 'The Bear', der var på besøg i restauranten
Foto: Pablo Soto / Instagram Story

Hvorvidt holdet "bare" er på research-tour, eller om de er i gang med at filme sekvenser til serien mere specifikt, melder historien ikke noget om. Men eftersom det tidligere er blevet meldt ud, at fjerde sæson af serien skulle filmes umiddelbart efter tredje sæson, kunne det meget vel være derfor, holdet – igen – er på besøg i den danske hovedstad.

De to første sæsoner af The Bear kan ses på Disney+. Tredje sæon får premiere 17. juli.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omThe BearDisney+FX

Andre Serier | Nyheder