Kultur | Nyheder

Værterne til 'Årets Reumert' 2024 er fundet

Af
Signe Bjørg Granberg
2. april 2024
'Årets Reumert 2024'
Skuespillerne Rikke Westi og Marie Knudsen Fogh er værter ved Årest Reumert 2024 / Foto: Alex Høgh Andersen og Allan Toft

Del artikel

Når den danske scenekunst skal hyldes i år, bliver det med værtsduoen Rikke Westi og Marie Knudsen Fogh ved roret. Prisuddelingen finder sted i Odeon i Odense 20. juni.

For fjerde år i træk uddeles scenekunstbranchens mest prestigefyldte pris, Årets Reumert, i musik- og teaterhuset ODEON i Odense. Her skal det forgangne års bedste danske teater og scenekunst fejres.

I år bliver det skuespillerne Rikke Westi og Marie Knudsen Fogh, der skal guide publikum gennem aftenen.

Rikke Westi har medvirket i flere prisvindende kortfilm, blandt andet Castingen af en uskyldig kvinde, og hun er et kendt ansigt på de københavnske teaterscener, blandt andet som en del af ensemblet på Mungo Park.

Marie Knudsen Fogh har siden 2015 har været en fast del af Aalborg Teater og har blandt andet medvirket i forestillingerne Porno for begyndere i 2018 og Anita-trilogien 2018-2024. Hun modtog desuden selv Talentprisen ved Årets Reumert i 2026.

Showet er skabt af dramatiker og manuskriptforfatter Anna Skov i fællesskab med instruktør Johan Klint Sandberg.

Reumert-juryen består af 10-12 jurymedlemmer, der alle har en fagprofessionel baggrund med stor viden om scenekunst, og de arbejder typisk indenfor faget som kritikere, kulturjournalister, forskere eller undervisere.

Vi Elsker Seriers egen teater- og scenekunstanmelder, Line Kirsten Nikolajsen, er medlem af juryen og har været det siden 2022.

De nominerede til Årets Reumert offentliggøres 1. maj 2024. Prisuddelingen finder sted i Odeon i Odense 20. juni.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Kultur | Nyheder