Kultur | Nyheder

What2Watch: Interview med Sidse Babett Knudsen om filmen 'Ehrengard – forførelsens kunst'

Af
Signe Bjørg Granberg
21. september 2023
What2Watch - Sidse Babett Knudsen
Sidse Babett Knudsen fortæller bl.a om arbejdet med Bille August, Mikkel Boe Følsgaard og H.M. Dronningen i 'Ehrengard' / Foto: What2Watch, Youtube

Del artikel

Ann Lind Andersen har talt med en af Danmarks helt store kvindelige skuespillere, Sidse Babett Knudsen, i forbindelse med premieren på den nye, storladne Netflix-film

Det er ikke så ofte, at Sidse Babett Knusen giver tv-interviews, men alligevel har Ann Lind Andersen i denne uge af What2Watch fået muligheden for at tale med den populære skuespillerinde.

De fleste forbinder nok Babett med Susanne Biers Den eneste ene eller med rollen som Birgitte Nyborg i DR-hitserien Borgen, men i øjeblikket er hun aktuel i den nye Netflix-film Ehrengard – forførelsens kunst.

Filmen er baseret på en bog af Karen Blixen og instrueret af Bille August, og Ann Lind taler bl.a. med Sidse Babett om samarbejdet med Bille August og medskuespiller, Mikkel Boe Følsgaard, samt hvordan det har været at være involveret i et filmprojekt, som H.M. Dronningen har lavet kostumer og scenografi til.

De kommer også ind på, hvordan Babett vælger film- og serieprojekter, og hvilke instruktører hun gerne vil arbejde sammen med i fremtiden.

Se flere interviews og anmeldelser fra What2Watch her.

Del artikel

Andre Kultur | Nyheder