Serier | Nyheder

Nye serier og sæsoner på Netflix i marts

AfFreja Hertz Tefcke
26. februar 2020
Foto: The Valhalla Murders/Netflix

Del artikel

Marts bringer foråret med sig, men måneden plejer også at bringe en masse grå dage med masser af regn med sig. Det er jo absolut perfekt til at få set sig en masse nye serier, og det kommer i hvert fald ikke til at mangle på Netflix!

Læs med her og se, hvad der kommer af nyt på Netflix i marts!

Peaky Blinders (sæson 5)


Premiere: 1.3.20

Peaky Blinders vender endelig tilbage til Netflix!

I sæson 5 kæmper Shelby-familien med 1920’ernes aktiemarked, der brast, mens Tommy konfronterer yngre familiemedlemmer, der truer hans magtposition – og så er der de fascistiske rivaler, der også ånder ham i nakken, der skal håndteres.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Peaky Blinders sæson 5

The Vahalla Murders


Premiere: 13.3.20

Politi-profilen Arnar bliver sendt fra Oslo tilbage til sit hjem i Island, hvor han bliver mødt af en ambitiøs islandsk detektiv, der bliver hans partner, for at undersøge en serie af brutale og voldsomme mord, der kan have sammenhæng med et tidligere og afskyeligt traume.


Ozark (sæson 3)


Premiere: 27.3.20

Ozark vender tilbage med en tredje sæson!

Serien følger stadig familien i forstæderne, der hvidvasker flere millioner i Ozark, Missouri.

I anden sæson faldt familien dybere ned i kaninhullet af kriminalitet, og der er åbnet op for flere dystre fremtidsudsigter – og en endnu længere vej til en form for frelse. Vi ved ikke meget mere om sæsonen, så det bliver spændende at se, hvor galt det kommer til at gå!

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Ozark sæson 1

LÆG OGSÅ: Anmeldelsen af Ozark sæson 2

Bloodride


Premiere: 13.3.20

Bloodride er en norsk antologi-serie, der blander gys med en mørk, skandinavisk humor. Dette gør, at hver fortælling bliver distinkt, og finder sted i deres egen realistiske, men stadig bizarre univers. Den er makaber, bizar, sjov og grusom på den allerbedste måde!


The Letter For The King


premiere: 20.3.20

En ung dreng holder kongerigets skæbne i sine hænder, når han drager ud på en lang, farefuld og spændende rejse for at aflevere en hemmelig besked. Han bliver sendt hen over tre forskellige kongeriger og møder udfordringer, hver gang vejen drejer – men brevet skal frem i denne store fantasy-serie.


Andet aktuelt på Netflix i marts


Paradise PD
The Protector
Dare Me
Women of The Night

LÆS OGSÅ: 5 oversete serier på Netflix og Amazon Prime Video

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder