Serier | Nyheder

Kathryn Hahn vender tilbage som Agatha Harkness fra 'WandaVision' i ny Marvel-serie

Af
Signe Bjørg Granberg
9. juli 2024
Agatha All Along
Kathryn Hahn vender tilbage som Agatha Harkness i Marvel-serien 'Agatha All Along' på Disney+ / Foto: Disney+

Del artikel

Den nye serie med titlen 'Agatha All Along' får premiere på Disney+ til september. Se den helt nye, spændende trailer her.

Det vrimler efterhånden med Marvel-serier på Disney+, men få har været så populære som WandaVision.

Og nu er der godt nyt til dem, der elskede karakteren Agatha Harkness fra netop den serie. Disney+ har nemlig sendt en helt ny trailer for spin-off-serien, Agatha All Along, på gaden og samtidigt afsløret premieredatoen.

Således kan seerne glæde sig til 19. september, hvor der er premiere på den nye serie. Her følger man Agatha, der drager ud på et farligt og mystisk eventyr fyldt med prøvelser på den legendariske Witches' Road.

Ud over Kathryn Hahn i hovedrollen kan man blandt andet opleve Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone og Aubrey Plaza.

Det er Jac Schaeffer, som også stod bag WandaVision, der instruerer pilotafsnittet.

Agatha All Along får premiere med de første to episoder 19. september på Disney+.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste