Serier | Nyheder

Ny Susanne Bier-serie med Nicole Kidman og Liev Schreiber får premiere på Netflix

Af
Signe Bjørg Granberg
11. juli 2024
'The Perfect Couple'
Den nye Susanne Bier-serie 'The Perfect Couple' får premiere på Netflix 5. september / Foto: SEACIA PAVAO/NETFLIX

Del artikel

Stjernerne står i kø i Susanne Biers nye, glittede krimiserie 'The Perfect Couple', der er baseret på Elin Hilderbrands New York Times-bestseller. Se den helt nye trailer her.

Hvis man var vild med The Undoing og Big Little Lies krydret med en sjat The White Lotus, kan man vist godt sætte kryds i kalenderen ved den 5. september. Her er der nemlig premiere på den nye krimiserie, The Perfect Couple, der er serieversionen af forfatter, Elin Hilderbrands, New York Times-bestseller.

Serien følger Amelia Sacks (Eve Hewson), der skal giftes ind i en af ​​Nantuckets rigeste familier. Brudgommens mor, Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman), er en berømt forfatter, og hun og husbonden, Tag Winbury (Liev Schreiber), har tænkt sig at gå all in på det forestående, pompøse bryllup.

Men da der dukker et lig op på stranden lige ved familiens hus, bliver bryllupsfejringen sat på pause, og et større mordmysterium begynder. Hemmeligheder dukker op til overfladen, og pludselig føler alle, at de er med i en af ​​Greers berømte krimier.

Foruden Eve Hewson, Nicole Kidman og Liev Schreiber, finder man bl.a. Dakota Fanning, Meghann Fahy, Billy Howle og Ishaan Khatter på rollelisten.

Serien er skabt af Jenna Lamia (Good Girls), og Susanne Bier instruerer alle seks episoder.

Se den første teasertrailer her:

The Perfect Couple får premiere 5. september på Netflix.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste