Serier | Nyheder

Der kommer en fjerde sæson af 'Ted Lasso'

Af
Signe Bjørg Granberg
27. august 2024
Ted Lasso Emmy
Jason Sudeikis som Ted Lasso i 'Ted Lasso' på Apple TV+ / Foto: Apple TV+

Del artikel

Bedst som vi troede, at det var slut med hitserien 'Ted Lasso', er der nu givet grønt lys til en fjerde sæson med flere af skuespillerne fra det oprindelige cast.

"Ted Lasso underholdt lige til slutfløjtet", skrev vores anmelder, da tredje og – troede vi – sidste sæson af den prisvindende komedieserie ramte Apple TV+ i foråret 2023.

Men nu tyder det på, at serien er gået i forlænget spilletid og vender tilbage med en fjerde sæson. Det skriver det amerikanske branchemedie, Deadline.

Angiveligt har Warner Bros. Television, der står bag serien for Apple TV+, allerede skrevet kontrakt med de tre engelske skuespillere, Hannah Waddingham, der spiller fodboldkubejeren Rebecca Walton, Brett Goldstein, der spiller Roy Kent og Jeremy Swift, der spiller Leslie Higgins.

Når det kommer til de amerikanske skuespillere, her under hovedrolleindehaverne Jason Sudeikis og Brendan Hunt, er forhandlingerne stadig i gang. Her skal der forhandles med det amerikanske skuespillerforbund, SAG-AFTRA, men mon ikke, det også falder på plads inden længe.

Herefter går skriveprocessen i gang, og så forventes serien at gå i optagelse i starten af 2025. Vi krydser fingre for, at det hele går op i en højere enhed, så vi kan få endnu flere gode stunder med Ted Lasso.

De tre første sæsoner af Ted Lasso kan ses på Apple TV+.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder