Serier | Nyheder

Se den intense, nye trailer for anden sæson af 'The Last of Us'

Af
Signe Bjørg Granberg
26. september 2024
The Last of Us
Spændingen intensiveres med ny teasertrailer for anden sæson af 'The Last of Us' / Foto: Max

Del artikel

HBO-hittet 'The Last of Us' fejrer i dag den såkaldte "Outbreak Day", og i den anledning får vi endelig en forsmag på, hvad der venter i den nye sæson. Og wauw, det ser fantastisk ud!

Den 26. september er den dag, hvor cordyceps-virussen bryder ud i HBO-serien The Last of Us. Derfor er det også netop i dag, at teasertraileren for den kommende sæson af hitserien afsløres.

I anden sæson er vi hoppet fem år frem i tiden, og Joel og Ellies fælles fortid indhenter dem. De bliver trukket ind i en konflikt med hinanden og en verden, der er endnu farligere og mere uforudsigelig end den, de lagde bag sig.

Se den nye teaser her:

Foruden de to hovedroller, Pedro Pascal som Joel og Bella Ramsey som Ellie, kan man i anden sæson blandt andre opleve Gabriel Luna som Tommy, Rutina Wesley som Maria, Kaitlyn Dever som Abby, Isabela Merced som Dina, Young Mazino som Jesse, Ariela Barer som Mel, Tati Gabrielle som Nora, Spencer Lord som Owen, Danny Ramirez som Manny og Jeffrey Wright som Isaac. Catherine O'Hara medvirker som gæstestjerne.

The Last of Us er skrevet og executive produceret af Craig Mazin og Neil Druckmann, og anden sæson forventes at få premiere i starten af 2025 på Max.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste