Serier | Nyheder

What!? Hvem er nu det, der dukker op i traileren for den nye sæson af 'Yellowstone'?

Af
Signe Bjørg Granberg
22. oktober 2024
Yellowstone sæson 5b
'Yellowstone' vender tilbage på SkyShowtime 14. november / Foto: SkyShowtime

Del artikel

Det er tid til at sadle hesten og kaste lassoen, for den nye sæson af 'Yellowstone' er lige om hjørnet. Og vi skal da love for, at der er mere drama i vente i den populære cowboy-sæbeopera.

Alright, alright, alright. Bedst, som vi troede, at vi ikke skulle se mere til Kevin Costner som John Dutton i Yellowstone-universet, tyden den spritnye trailer på, at serien ikke er helt færdig med ham endnu.

Hvordan det så hænger sammen med, at Costner selv har sagt, at han ikke vender tilbage, må tiden vise, men vi kan vist godt begynde nedtællingen til premieren på sidste halvdel af Yellowstones femte sæson, der rammer SkyShowtime 14. november.

Yellowstone er en moderne western med cowboys, heste og natur, så langt øjet rækker, men først og fremmest er det et drama om Dutton-familien, der kontrollerer den største kvægranch i Montana, USA.

De fire første sæsoner og første halvdel af femte sæson af Yellowstone kan ses på SkyShowtime allerede nu, og anden halvdel af femte sæson får premiere 14. november.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder