Serier | Nyheder

Claes Bang lander stor international rolle i stjernespækket serie 'The Offenders'

AfLuna Stjerneby
10. juni 2021
Foto: Dracula/Netflix

Del artikel

Claes Bang tilslutter sig en stjernespækket rolleliste til BBC og Amazons kommende komedie-drama The Offenders.


Skuespiller og komiker Stephen Merchant (The Office, Extras, Hello Ladies) er hjernen bag den kommende komedie/drama-serie The Offenders, og nu er danske Claes Bang landet på den imponerende rolleliste, ifølge Deadline.com.

The Offenders følger en gruppe mennesker der hver er i gang med at afsone deres samfundstjeneste i Bristol i England. Claes Bang skal spille Dean, en frygtindgydende og mystisk gangsterboss fra London, som er på jagt efter 'the offenders' der står i gæld til ham.

I The Offenders kan Bang se frem til at komme i godt selskab med store skuespillere som Christopher Walken (Percy Vs Goliath, Deerhunter), Richard E. Grant (Game of Thrones, Downton Abbey) og The Offenders-skaberen selv, Stephen Merchant.

LÆS OGSÅ: Derfor ELSKER vi ‘The Office’ og alt der fulgte efter

Bang har efterhånden fundet sig godt til rette i flere større internationale produktioner, han var nemlig hovedrolleindehaveren i Oscarnominerede The Square fra 2017, og Netflix' miniserie Dracula fra 2020.

Hvornår eller hvor vi kan se The Offenders, er endnu ikke offentliggjort. Serien er dog godt i gang med at blive skudt i Bristol, og sæson to er allerede bestilt af BBC og Amazon.
LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 3 gode serier du skal se i juni

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Ragnarok’ leverer en bragende god oprindelseshistorie

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i juni 2021





Del artikel

Andre Serier | Nyheder