Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i juni 2021

AfAmanda Lee Edelstein
31. maj 2021
Foto: Sweet Tooth/Kirsty Griffin/Netflix

Del artikel

En dreng, der er halv hjort, storstilede tyverier og en vulkan i udbrud med mystik til følge. Det er bare noget af det, der venter på Netflix i juni.


Der er mange titler denne gang, så husk også at kig under "Andre nye titler" for inspiration!

Sweet Tooth


Premiere:
Sprog:
Genre:

Det har aldrig været nemt at være anderledes. Og det er det bestemt heller ikke for Gus (Christian Convery). Han er nemlig født som halvt menneske og halv hjort. Heldigvis er han elsket, og får derfor det bedste ud af situationen.

LÆS OGSÅ: Fra mafiaboss til klovn: 5 forskellige antihelte og hvorfor vi hepper på dem!

Men en dag går alt skævt, da Gus pludselig bliver jagtet af folk, der forsøger at udrydde hans slags: hybrider. Gus er nemlig ikke den eneste, som er født anderledes. Ikke alle er hjorte som han, men alle har de tilfælles, at de er halvt menneske og halvt et dyr. Se traileren, og se selv, hvorfor du skal sætte tid af til denne fine fantasy fortælling.

Se traileren til Sweet Tooth


Lupin, sæson 2


Premiere:
Sprog:
Genre:

Lupin tog verden med storm, da første sæson blev gjort tilgængelig i januar 2021. Dengang fik vi dog kun fem episoder at lune os på, men nu kan vi endelig se frem til mere. For anden sæson (også kaldet sæson 1, del 2) kommer til Netflix i juni 2021. Har du endnu ikke set Lupin, kan du altså nå at indhente afsnittene!

LÆS OGSÅ: Here we go again: De bedste og værste serie-reboots

Assane Diop (Omar Sy, De urørlige) er en eftersøgt mand og må derfor forsøge at finde fodfæste, samtidig med at han holder sig i live og ude af fængsel. Diop ved, at den eneste måde at redde sit eget skind på, er ved at udtænke en plan, der afslører Hubert (Hervé Pierre).

Se traileren til Lupin, sæson 2


Workin' Moms, sæson 5


Premiere:
Sprog:
Genre:

Ønsker du et godt grin, skal du se serien Workin’ Moms. Der er endda rigeligt med afsnit at tage fat i, da femte sæson bliver gjort tilgængelig i midten af juni. Du kan altså sagtens allerede nu begynde at streame de tidligere sæsoner.

LÆS OGSÅ: Kvinder i hovedrollen: Månedens serietip på C More

I Workin’ Moms følger vi fire kvinder, der hver især kæmper med livets små og store glæder, overraskelser, udfordringer m.m. Det er således en serie, man som seer kan spejle sig lidt i – mens man får et godt grin.

Se traileren til Workin’ Moms, sæson 5


Nevertheless


Premiere:
Sprog:
Genre:

Listen over nye serier og sæsoner på Netflix i juni 2021 byder også på en lidt mere klassisk-romantisk serie. Den engelske titel er Nevertheless, men kendes også som Algoissjiman. Serien er koreansk og er baseret på en Webtoon af samme navn. Vær derfor opmærksom på, at Nevertheless kræver fuld opmærksomhed, da du nok skal benytte undertekster.

LÆS OGSÅ: Top 5 romantiske afsnit i serier

Det er nu alligevel en serie, vi vil anbefale dig at se. Især, hvis du elsker romantiske serier. For Nevertheless fortæller historien om Yoo Na-bi (Han So-hee) – en kvinde, der har haft så dårlig en oplevelse med kærlighed, at hun nu slet ikke tror på det – og Park Jae-eon (Song Kang), som er lidt af en player og altid gerne vil flirte, men ikke være i et forhold. Gad vide, hvad der mon sker, når deres veje mødes?

Katla


Premiere:
Sprog:
Genre:

Serien Katla kommer med garanti på listen over serier, der brillerer på den visuelle front. Der er nemlig tale om en islandsk serie, hvorfor du kan forvente smukke optagelser af den islandske natur. Men før du bliver lokket af, hvor smuk denne serie er, må vi hellere advare om, at du skal have nerverne i orden, da der er tale om en thriller.

LÆS OGSÅ: ’Pørni’ har taget Norge med storm: Ny skandinavisk hitserie på Viaplay

Godt og vel et år efter vulkanen Katla begyndte at gå i udbrud, begynder mærkelige ting at ske i byen Vik. F.eks. dukker folk, som man troede var døde, pludselig op – dækket af aske. Samtidig sker der uforklarlige hændelser, som måske har noget med vulkanen at gøre. Måske vi bare må erkende, at vi stadig ikke kan gøre os kloge på Moder Jord.

Se traileren til Katla


Flere nye serier og sæsoner i juni 2021
Summertime, sæson 2, premiere 03.06.2021

The Rational Life, premiere 18.06.2021

Black Summer, sæson 2, premiere 17.06.2021

Elite, sæson 4, premiere 18.06.2021

The A List, sæson 2, premiere 25.06.2021

Sex/Life, premiere 25.06.2021

Close Enough, sæson 2, premiere 26.06.2021

Black Lightning, sæson 4, premiere 26.06.2021

LÆS OGSÅ: Av av av: De 3 mest skuffende serier i 2021

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Guides