Serier | Nyheder

Den elskede serie 'Barry' vender snart tilbage med sin sidste sæson - Se den første teaser her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
8. marts 2023
Barry sæson 4 teaser
Bill Hader som Barry i 'Barry'. / Foto: HBO Max

Del artikel

Den mørke komedie om lejemorderen Barry er elsket af både anmeldere og publikum, og nu er tiden kommet til at sige farvel.

Den meget populære mørke komedie Barry vender snart tilbage, og Bill Hader, der er medskaber og spiller den titulære rolle, har oplyst at den kommende fjerde sæson også bliver den sidste. Dermed bliver det den anden store serie indenfor kort tid, som har annonceret at de slutter med fjerde sæson. Folkene bag serien Succession fortalte også for nylig at den kommende sæson vil blive seriens sidste.

HBO Max er sparsomme med detaljer om den sidste sæson af Barry, og har kun udgivet følgende korte beskrivelse: Cousineau (Henry Winkler) hyldes som en helt, da Barrys (Bill Hader) anholdelse har chokerende konsekvenser.

Vi må vente til den næste trailer, for at få noget mere kød på den beskrivelse, så vi ved hvad vi går i vente.

Se teaseren

Som noget nyt har seriens stjerne Bill Hader instrueret alle otte afsnit af den kommende sæson. Hader forklarer også i et interview med Variety, at under Covid 19 nedlukningerne blev dele af sæson tre skrevet om. Tiden blev også brugt på at skrive hele fjerde sæson, hvor Hader forklarede at en naturlig slutning til serien præsenterede sig selv.

Fjerde sæson af Barry vil bestå af otte afsnit og har premiere d. 17 april 2023 på HBO Max.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder