Serier | Nyheder

Kannibalerne annoncerer deres ankomst i traileren til 'Yellowjackets' sæson 2 - Se den her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
14. marts 2023
Yellowjackets sæson 2 trailer
Holdet af overlevende i 'Yellowjackets'. / Foto: SkyShowtime

Del artikel

'Yellowjackets' vender snart tilbage, og den første fulde trailer til anden sæson viser, hvad du har i vente.

Den kolde vinter har nået de overlevende highschoolpiger og drenge i Yellowjackets, og folk der har set første afsnit i serien ved godt hvad det betyder.

Der er mørke kræfter på spil, både i fortiden, men i særdeles også i nutiden. I fortiden er det som nævnt begyndt at blive noget koldt, og hvad vil man ikke gøre for at overleve, når naturlige madresurser er ved at slippe op?

De mystiske symboler på træerne har ulmet i løbet af første sæson, men lader til at få langt større fokus, da Lottie begynder at danne hvad der næsten kun kan beskrives som en kult omkring det.

I fremtiden er der også nok at se til efter første sæsons begivenheder. Kun nævnt ved navn i nutiden, så gør Lottie sig også klar til at lave sit træk. Hun ser dermed ud til at indtage den altoverskyggende skurkerolle i begge tidsforløb.

Se traileren

Slænget fra første sæson er tilbage, både i voksen og teenagerform. Nogle af de nye ansigter til serien er Simone Kessell, der indtager rollen som den voksne Lottie.

En anden nykommer er Elijah Wood vi selvfølgelig alle kender fra Ringenes Herre-filmene. Han kommer til at spille Walter, en civildetektiv, der bruger sin fritid på at opklare sager.

Anden sæson af Yellowjackets har premiere d. 25. marts på SkyShowtime.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder