Serier | Nyheder

'Lord of the Rings: The Rings of Power' udvider rollelisten med 3 nye ansigter

Af
Daniel Lindekilde Engberg
21. marts 2023
Rings of Power rolleliste
Ciarán Hinds, Rory Kinnear, og Tanya Moodie slutter sig til rollelisten i 'Lord o the Rings: The Rings of Power' / Foto: Amazon Studios

Del artikel

Nyheder om den næste sæson af 'Lord of the Rings: The Rings of Power' er sparsomme, men nogle nye skuespiller er blevet annonceret til seriens anden sæson.

Amazon Studios' Lord of the Rings: The Rings of Power fik ved sin første sæson overvejende positive anmeldelser, hvorimod publikum var... mindre positivt anlagt for at sige det mildt.

Det satte dog ikke en stopper for Prime Videos nye flagskib, der søger videre mod sikker havn, og kan nu annoncere tre nye ansigter til rollelisten for seriens anden sæson. Hvem de skal spille, eller hvor stor en rolle deres karakterer kommer til at fylde vides ikke endnu.

Ciarán Hinds

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-03-21/by-rory-lewis-1.jpg
Ciarán Hinds
Foto: Amazon Studios

Den Oscar og BAFTA-nominerede Ciarán Hinds har haft en lang karriere og medvirket i flere storfilm som Belfast, München, Harry Potter og Dødsregalierne og serier som Game of Thrones og The English.

Rory Kinnear

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-03-21/rory-kinnear-headshot.jpg
Rory Kinnear
Foto: Amazon Studios

Rory Kinnear er en prisvindende britisk skuespiller, der har medvirket i alle Daniel Cragis Bond-film fra Quantom of Solace af, og i serien Penny Dreaful. Han har yderligere medvirket i film som The Imitation Game og Men.

Tanya Moodie

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-03-21/tanyamoodie.jpg
Tanya Moodie
Foto: Amazon Studios

Tanya Moodie er en britisk skuespillerinde, der har medvirket i serier som A Discovery of Witches, The Man Who Fell to Earth og Sherlock. På filmfronten har Moodie senest medvirket i Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker og Empire of Light.

Lord of the Rings: The Rings of Power sæson to har ikke en bekræftet premieredato.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder