Serier | Nyheder

’Shrinking’ vender retur til Apple TV+ med en sæson 2

Af
Alexander Jørgensen
13. marts 2023
'Shrinking' sæson 2
Harrison Ford som Paul og Lukita Maxwell som Alice i 'Shrinking' / Foto: Apple TV+

Del artikel

Vi får lov til at følge den elskværdige psykolog Jimmy (Jason Segel) og hans alternative behandlingsstil lidt endnu. Apple TV+ har netop meldt ud, at de fornyer serien med en sæson mere.

En dag slår det klik for psykologen Jimmy. Han er i sorg efter sin kones dødsulykke for et år siden, og han har ikke formået at være til stede som far for sin datter (Lukita Maxwell) lige siden. Han kan ikke længere holde ud at lytte til sine klienter, der virker mere interesserede i at fortælle om deres problemer end rent faktisk at gøre noget ved dem.

Under en konsultation bliver det for meget, og Jimmy kommer til at fortælle sin klient i meget direkte vendinger hvad han mener, uden tanke for etik eller sin psykologtræning. Det bliver startskuddet på Jimmys nye behandlingsmetode, hvor han er mere ærlig over for sine patienter, men også over for sig selv.

Shrinking fik premiere på Apple TV+ tidligere i år til overvejende flotte anmeldelser. Vores anmelder, Claus Nygaard Petersen, var da også glad for den. Han gav den 5 hjerter, kaldte den ”årets første must-watch” og roste Harrison Ford for sin knastørre humor som psykologkollegaen Paul.

Det lader også til, at Apple TV+ har været tilfredse med seriens modtagelse, for de har netop fornyet den med en sæson mere. Dermed kan vi glæde os til mere fra den lidt dysfunktionelle psykologklinik.

Del artikel

Læs mere omApple TV+

Andre Serier | Nyheder