Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Besøg af Christina Rosendahl og Viilbjørk Malling Agger

Af
Signe Bjørg Granberg
23. maj 2024
Christina Rosendahl
Instruktør Christina Rosendahl og skuespiller Viilbjørk Malling Agger er ugens gæster i podcasten 'Det, vi elsker' / Foto: Elena Hybel Colding

Del artikel

Filminstruktør Christina Rosendahl er netop nu aktuel med sin nye film ‘Fuld af kærlighed’, hvor Viilbjørk Malling Agger spiller hovedrollen. Carina og Signe tager en snak med dem om filmen, der handler om alkoholmisbrug, og hvordan det er at være pårørende til en misbruger.

Christina Rosendahl er en erfaren kvinde i den danske filmbranche og har stået bag store spillefilm som Vores mand i Amerika, Idealisten og dokumentarfilmen Stjernekigger.

I hendes nye film Fuld af kærlighed tager hun afsæt i sin egen personlige familiehistorie om at være pårørende til en alkoholiker.

Filmen handler om en familie, som på overfladen er helt almindelig. Men efter en alvorlig ulykke i hjemmet bliver faren (Lars Ranthe) mødt med et ultimativt krav fra sin kone (Stine Stengade) og deres tre børn: Stop med at drikke og gå i behandling, ellers vil vi ikke se dig igen.

Viilbjørk Malling Agger, der bl.a. har medvirket i Ustyrlig, Bullshit og Tinka-julekalenderen, har i Fuld af kærlighed sin første hovedrolle som det ældste barn i familien, Sofia.

Christina Rosendahl og Viilbjørk Malling Agger
Christina Rosendahl og Viilbjørk Malling Agger
Foto: Elena Hybel Colding

Carina og Signe taler med Christina og Viilbjørk om, hvordan idéen til filmen har taget form og er vokset undervejs, hvordan casting- og forberedelsesprocessen var for dem hver især, hvordan de pårørende til misbrugere er et underbelyst emne på film, og hvordan det er at vokse op i et hjem med alkoholmisbrug.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDet vi elsker

Andre Podcast | Nyheder