Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Guilty Pleasures og Oscar-uddelingen

Af
Signe Bjørg Granberg
14. marts 2024
Denne uges afsnit af podcasten 'Det, vi elsker' handler om guilty pleasures i serie, film, tv- og bogform
Denne uges afsnit af podcasten 'Det, vi elsker' handler om guilty pleasures i serie-, film-, tv- og bogform / Foto: Rita Kuhlmann / Heartbeats

Del artikel

Carina og Signe går til bekendelse og taler i ugens podcast om guilty pleasures. Det vil sige alle de film, serier, tv-programmer og bøger, som vi elsker, men som vi også synes er lidt pinlige og måske ikke rigtigt vil stå ved.

De fleste kan nok nikke genkendende til begrebet guilty pleasures i en eller anden forstand. Den der tv-serie eller bog, man ser eller læser lidt i smug og i hvert fald IKKE taler højt om med sine (intellektuelle) kolleger over frokosten.

I ugens podcast afslører Carina og Signe nogle af deres personlige guilty pleasures og diskuterer, om det egentlig ikke er på tide at lægge begrebet i graven og vedkende sig sine lyster?

For vi lever jo i en skamløs tidsalder, hvor man ikke skal skamme sig over noget, men tvært imod skal stå ved den, man er og forblive autentisk. Så hvorfor ikke også, når det kommer til det, vi ser og læser? Hvorfor forsøger vi at intellektualisere vores guilty pleasures og undskylde for dem?

Værterne vender alt fra Love is Blind og Selling Sunset til Jane Austen og Jussi Adler Olsen.

Til sidst i podcasten taler Carina og Signe også om årets Oscar-uddelingen og diskuterer, om det var de rigtige film og skuespillere, der vandt de eftertragtede priser.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDet vi elsker

Andre Podcast | Nyheder