Serier på Netflix

Netflix and chill: 6 sexede serier

AfFreja Hertz Tefcke
Torsdag, 17. marts 2022

Sex/Life (v til h) ADAM DEMOS som BRAD SIMON og SARAH SHAHI som BILLIE CONNELLY i episode 101 af SEX/LIFE Cr. AMANDA MATLOVICH/NETFLIX © 2021 / Foto: Netflix

Del artikel

Mangler du inspiration til din date? En lille "Netflix and chill", så at sige? Frygt ej, for her kommer 6 sexede serier, der er perfekte til en omgang hygge på sofaen!


Normal People


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/07/DR-0382069.jpg
Foto: Normale mennesker/DR TV


Streamingtjeneste: HBO Max
Medvirkende: Daisy Edgar-Jones, Desmond Eastwood, Paul Mescal m.fl.


Åh, kærlighed. Og alt det andet.

Normal People er perfekt til en casual datenight, hvor der skal køre noget, der både er engagerende, smågenkendeligt og lidt frækt.

Serien følger Marianne og Connell, der kommer fra samme by i Irland, men fra meget forskellige baggrunde, og de svæver ind og ud af hinandens liv. Det er en flot serie, der også er rimelig steamy!

Outlander


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/03/Outlander_Season-6.jpg
Outlander / Season 6 / Foto: Viaplay


Streamingtjeneste: Viaplay, Netflix
Medvirkende: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix m.fl.


Outlander er måske til flere dates end en enkelt, for der er alligevel seks sæsoner spækket med historie, accenter, dialekter, myter og sex. Meget sex. Og noget med kilte. Jeg glemmer nogle gange at følge med i historien, når der er så mange pæne mennesker med meget lidt tøj på.

En engelsk sygeplejerske, der arbejdede under 2. verdenskrig, bliver på mystisk vis transporteret fra 1945 til 1743 – midt i Skotland. Derfra begynder hendes kamp med sig selv om, hvorvidt hun skal tilbage til sin mand, eller om hun skal blive hos den smukke og søde Jamie, der hjælper hende. Der er sex i lange baner, og kemien imellem de to hovedroller er næsten ikke til at se på – det er så pokkers godt!

Sex/Life


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/03/Sex_Life_Season1_Episode7_00_32_41_10R.jpg
Sex/Life (v til h) Sarah Shahi som Billie Connelly og Mike Vogel som Cooper Connelly i episode 107 af Sex/Life / Foto: Courtesy of Netflix © 2021


Streaming: Netflix
Medvirkende: Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos m.fl.


En af de mere raunchy serier på listen er Sex/Life – Netflix skyr nemlig ikke væk fra fuld nøgenhed for hverken kvinder eller mænd, og det kan jeg kun takke dem for. Hvis du mangler noget løst til en datenight, så er det altså er god serie at give sig i kast med!

En forstadsmor vender tilbage til sine unge dage gennem sine fantasier og dagbøger, hvor hun drømmer sig væk fra baby, mand og forstaden og tilbage til sin frække eks, der altid var klar på det værste.

Seriøst, der er ikke sparet på noget, og det er helt klart en stærk mulighed, hvis du vil have lidt lummer stemning i sofaen.

P-Valley


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/03/P-Valley.jpg
P-Valley / Foto: Viaplay


Streaming: Viaplay
medvirkende: Shannon Thornton, Brandee Evans, J. Alphonse Nicholson m.fl.


En af de oversete, men fantastiske steamy serier er altså P-Valley!

Vi følger livet hos en gruppe strippere, der arbejder på Dirty Delta. Det er en broget flok, der kommer ind ad dørene, og alle er store personligheder med lyster … Og så er der masser af virkelig flot striptease til en lummer aften.  

Fleabag


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/03/fleabag-2_20180917_d18_ep02_0187_RT_FNL.jpg
Fleabag / Foto: Prime Video


Streaming: Prime Video
Medvirkende: Phoebe Waller-Bridge, Andrew Scott, Sian Clifford m.fl.


I den lidt mere humoristiske ende har vi Fleabag, som også er helt perfekt til en date!

Vi følger Fleabag, der forsøger at navigere gennem livet, kærligheden og London med en humoristisk tilgang til den tragedie, hun bærer med sig. Derudover har hun intet filter.
Det lyder måske ikke sexet, men så har man ikke hørt Andrew Scott som præst, der flirter uhæmmet med Fleabag. Det er alt, jeg har at sige!

Pam & Tommy


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/02/Pam-Tommy.jpg
Foto: Pam & Tommy / Disney+ (Fotograf: Erin Simkin/Hulu)


Streamingtjeneste: Disney+
Medvirkende: Lily James, Sebastian Stan, Seth Rogen m.fl.


Både humor, drama og sex er i højsædet i Pam & Tommy. Det er måske en af de serier, der er bedst at fordøje henover flere aftner, men hvis ikke, kan man springe direkte til afsnit 2 og få så meget steam med sig som muligt.

Pam og Tommy handler om Pamela Anderson og Tommy Lee og deres hvirvelvind af en romance og ægteskab, der opstod efter kun 96 timer, og selvfølgelig skabelsen af det mest famøse sex-tape i verden. Selv om den er sjov, og der absolut heller ikke er sparet på nøgenheden, skal man altså lige være forberedt på dramatikken i serien … Og Sebastian Stan i g-strenge og brystvortepierceringer.

Andre nævneværdige serier:

High Fidelity (Disney+)
Bridgerton (Netflix)
The Tudors (Blockbuster)
The Affair (Viaplay)
Valeria (Netflix)

LÆS OGSÅ: Top 5 romantiske afsnit i serier

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Kærlighedstrekanter og uoverskuelig handling overskygger 'Shadow and Bone'

LÆS OGSÅ: Min top 3: Romantiske komedieserier på HBO Nordic

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Del artikel

Andre Serier på Netflix