Serier | Anmeldelser

Anmeldelse af BH90210 sæson 1

AfTenna Krupsdahl
24. september 2019
Anmeldelse af BH90210 sæson 1
Jennie Garth, Ian Ziering, Tori Spelling, Jason Priestley, Shannen Doherty, Brian Austin Green and Gabrielle Carteris. BH90210 ©2019 Fox Media LLC Cr: Brian Bowen Smith/FOX

Del artikel

I den nye BH90210 er vi atter tilbage på sættet sammen med de velkendte skuespillere fra Beverly Hills 90210.

(Denne artikel indeholder reklamelinks)

Serien forsøger at gøre os klart, at vi nu er gået bag historien om de enkelte karakterers egne livserfaringer. En mildest talt forvirret start, som kræver, at man, som tidligere Beverly Hills 90210 storfan, lige skal de første par afsnit igennem for at kunne sætte sig ind i serien.

Man skal ikke længere fastholde skuespillerne i deres oprindelige gamle roller, som de dengang fremførte til ug for 30 år siden. Men nu er der ligesom kommet afklaring på hele plottet, og med nye, friske øjne overgiver jeg mig, bøjer mig i støvet og ligger mig helt fladt.

Skuespillet giver mening

Det er en anden tid, det er et andet koncept, og de er de samme indeni, men lyden har fået en anden tone. En tone, som der også vil være plads til i hele den herlighed af tusinde, hvis ikke snart millioner, af småkrukkede serier derude.

Fortiden spiller en stor rolle

Den del af castet, som ikke siden den oprindelige Beverly Hills 90210 har holdt sammen, forsøger nu at genfinde og støtte hinanden i at komme videre i teksten so to speak.

Manusproblemer, spiritualitet og en stalker

Shannan Doherty er, siden vi kendte hende som Brandons søster, nu blevet en kende ekstrem spirituel. Hun vil ikke tage nogle beslutninger om, hvorvidt hun skal deltage i det nye show, før end hun har ladet universet tale til sig. Men uanset, så har hun fat i den lange ende og gør, hvad hun kan for sit wild life-arbejde og klodens globale univers, som hun nu har dedikeret sit liv til.

Brian Austin Greens stalker var alligevel ikke en stalker, men hans egen biologiske søn, eller var han nu også det? Er der mon en anden på sættet, som rent faktisk er hans rigtige far? Var det hele en stor misforståelse?

Intrigerne fortsætter

Intrigerne fortsætter på skinner med brandstiftelse af showets rekvisitter og skriften Stop acting like Im not even here. For hvem er personen bag så hævntørstigt et plot?

Et nostalgisk gensyn med personerne fra Beverly Hills 90210

Der er åbent op for et overflødighedshorn af drama, og med et nyt kapitel har vi nu taget hul på BH90210s nye liv. Aktuelle emner bliver delvist og småoverfladisk taget op uden at bruge hele afsnit på dem, hvilket er passende og mere now. Dermed føres den røde tråd videre fra the good old days med et touch af easy money snipers.

Soapserie med nostalgi to go!

Første sæson af BH90210 kan streames på C More.

Del artikel

Andre Serier | Anmeldelser