Serier | Anmeldelser

Banshee - Anmeldelse

AfKim Sørensen
16. marts 2016

Del artikel

https://imgix.vielskerserier.dk/2016/03/5-hjerter.jpg

Lad det være sagt med det samme!…Klicheerne i Banshee står i kø! Der er masser af lækre kvinder, vold og forpinte hovedpersoner med skelletter i skabet. Af samme årsag er denne serie måske ikke blevet det store anmelder-hit eller det store samtaleemne ved kaffeautomaterne og på cafeerne rundt omkring. Personligt var jeg solgt! Og okay, okay jeg har en svaghed for små amerikanske samfund hvor alle har noget at skjule, og intet er som det ser ud. Der er masser af småfejl og irritationsmomenter, hvor især Lucas Hood (Antony Starr), som har hovedrollen og tager en afdød Sheriffs navn godt kan blive lidt anstrengende at følge med hans forpinte udtryk og hans bristede kærlighedstraumer.


banshee-ulrich2

Ulrik Thomsen leverer en ganske overbevisende præstation i alle 3 sæsoner, som stjernepsykopaten og amish-gangsteren Kai Proctor, der driver et slagteri og nogle stripklubber i byen Banshee. Han har en fortid i Amish-fælleskabet og det er tæt på det eneste forsonende træk man ser fra hans side, når han er dialog med sin familie, hvor især hans niece kommer til at spille en helt speciel rolle i Proctors liv i serien.


Ingredienserne i denne serie er simple - Rå vold, sex og masser af skumle gangstere, det er en høj adrenalin drengerøvsserie med kant.


Skulle man sammenligne denne serie med andre må et godt bud, være hvis man mixer Twin Peaks med et twist af western!


Banshee kan ses på HBO Nordic.

Del artikel

Andre Serier | Anmeldelser