'Bloodlands' øger intensiteten i sæson 2: Månedens anbefaling på C More

Af
Vi Elsker Serier
14. februar 2023
'Bloodlands' C More anbefaling
Foto: C More
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-03/c-more-logo_6389db8a04181.png
'Bloodlands' er tilbage med sin anden sæson, der både er længere og mere intens end sin forgænger. Med klassiske noir-elementer og en støt stigende spændingskurve er 'Bloodlands' sæson 2 denne måneds anbefaling på C More.

Da revisoren Colin Foyle findes myrdet, bliver vicekriminalkommissær Tom Brannick (James Nesbbit) sat på sagen. Foyle viser at være forbundet med en række lyssky forretninger, og hans klientel er lidt mere forskelligartet, end man først skulle tro. Brannick får ikke meget hjælp af Foyles kone, Olivia (Victoria Smurfit), der altid virker til at holde noget igen.

Problemerne er mange for Brannick, da Foyle også var Toms ’revisor’ tilbage fra sine dage som lejemorderen Goliath, der fra politiets side menes at være død nu. Skeletter har det bare med gerne at ville ud af skabet. Med Foyles død forsvandt en stak guldbarer, der tilhører Brannick, og han er yderst opsat på at få dem tilbage.

Da løgne begynder at falde fra hinanden, og sandheder kommer frem i lyset, bliver det tydeligt for Tom og Olivia, at de har brug for hinandens hjælp for at finde det forsvundne guld. Men hvor meget kan de egentlig stole på hinanden? Med Toms morderiske fortid og Olivia som den hovedmistænkte i sin mands mordsag skal de begge kigge sig over skulderene.

Små brud til hverdagen
Bloodlands er engelsk krimidrama, som man kender det bedst. Intenst, tungt og dramatisk. Derfor giver serien også små momenter af hverdagen, der hilser på. Dette kommer i form af Brannicks datter Izzy (Lola Petticrew), der starter en romance med Toms kollega, Birdy (Chris Walley).

De har nogle søde scener sammen, og med Toms skræmmende fortid er det et forhold, som Birdy helst ser, han ikke opdager. Det giver et tiltrængt skud komik, der ikke virker forceret, men opstår naturligt igennem karakterrelationerne.

Bloodlands sæson 2

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Et hint af noir

Bloodlands spiller på nogle noir-elementer i form af den åbenlyse femme fatale Olivia, der indgår en usikker alliance med Brannick, da hun mistænker, at han er mere end blot en politimand. Et spændende skyggespil mellem de to udspiller sig over sæsonen og giver mere pres på Tom, når han skal jonglere mellem politiarbejdet og sit samvirke med Olivia.

Intensiteten stiger stødt i denne anden sæson, og det er en thriller, man ikke bare sådan lige kan lægge fra sig. Når Tom både skal forholde sig til politiet, den kriminelle organisation, der stjal guldet i første omgang, og er lige så interesseret i at få det igen og sørge for at have overhånden mod Olivia, er der ikke meget tid til at hvile sig.

Denne sæson af Bloodlands har hele seks afsnit i modsætning til første sæsons fire afsnit. Både hele sæson et og to er tilgængelige lige nu på C More.

Del artikel

Læs mere omC MoreKrimiAnnonce