Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i august

AfAmanda Lee Edelstein
3. august 2020
Foto: Lovecraft Country/HBO Nordic

Del artikel

Vi har taget et kig på de nye serier og sæsoner, som streamingtjenesten HBO Nordic disker op med til deres brugere i august 2020. Og vi kan vist godt afsløre, at der er linet en række gode serier op.

Dignity


Premiere: 1. august

Allerede fra den 1. august bliver alle afsnit af thrillerserien Dignity gjort tilgængelig på HBO Nordic. Der er endda kun otte afsnit af serien, så den er hurtig at komme igennem.

LÆS OGSÅ: Serier, vi glæder os til i resten af 2020

I Dignity følger vi bl.a. Leo Ramírez (Marcel Rodriguez) i forsøget på at anholde den tidligere nazi-soldat og nuværende kultleder Paul Schaefer (Götz Otto). Kulten har indtil nu stået under General Pinochets beskyttelse, men da en ny regering kommer til magten i Chile, er det på tide at komme kulten til livs. Især da den har ry for at udøve tortur, mishandling af børn og begå mord.

Men hvordan stopper man en kult og anholder lederen, når man selv har været på lønningslisten?

The Young Pope


Premiere: 1. august

Indtil nu har det været muligt at se dramaserien The Young Pope på streamingtjenesten Netflix, men nu kommer den populære serie altså også til HBO Nordic. Dén er klart et kig værd.

Serien fortæller historien om, hvordan den unge kardinal Lenny Belardo (Jude Law) bliver udnævnt til pave og udfordrer Vatikanets etablerede traditioner og praksis. Der er allerede lavet en opfølger til serien, kaldet The New Pope. Du kan se efterfølgeren på C More.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af The New Pope

Både The Young Pope og The New Pope er skabt af Paolo Sorrentino, som har vundet flere priser for sine film og serier, heriblandt en Oscar BAFTA pris.

Lovecraft Country


Premiere: 17. august

Hvis du er til en blanding af drama, fantasy og gys, så skal du se med den 17. august, når Lovecraft Country får premiere på HBO Nordic. Serien er skabt af J. J. Abrams (Westworld, Lost), Misha Green og Jordan Peele. Lovecraft Country bygger på bogen af samme navn, som er skrevet af Matt Ruff.

I serien rejser vi sammen med Atticus Freeman (Jonathan Majors), hans barndomsveninde og onkel til sydstaterne i 1950’ernes USA. Freeman leder efter sin forsvundne far, men turen bliver i stedet en kamp om overlevelse. Området er nemlig både plaget af monstre og voldsom racisme.
Se traileren til Lovecraft Country

LÆS OGSÅ: Se teaseren til den nye J.J. Abrams-serie på HBO Nordic

Frayed


Premiere: 19. august

Nogle gange ser alting bare meget bedre ud på overfladen end det egentlig er. Dét må Simone Burbeck (Sarah Kendall) sande, da hendes ”perfekte liv” får en brat ende. Burbecks mand får et hjerteanfald, mens han opholder sig hos en prostitueret. Pludselig må hun se virkeligheden i øjnene og indse, at det store palæ, pengene samt de overdådige middage og selskaber var en løgn.

Og hvad gør man så? Man søger naturligvis tilbage til sine rødder. For Burbeck betyder det en tur tilbage til Newcastle, Australien.

Serien er skabt af hovedrolleindehaveren, Sarah Kendall, og er en blanding mellem drama og komedie. Alle episoder bliver gjort tilgængelige den 19. august.
Se traileren til Frayed

This Is England ’86, ’88, ’90


Premiere: 20. august

Hen mod slutningen af august kan du glæde dig til, at de tre mini-serier kaldet This Is England (henholdsvis ’86, ’88 og ’90) kommer til HBO Nordic. Serierne (eller sæsonerne om man vil) er en spin-off af filmen af samme navn, der udkom i 2006.

Publikum følger Shaun (Thomas Turgoose) og hans indtræden i den virkelige verden efter at have afsluttet sin studentereksamen. Bag serien står Shane Meadown og Jack Thorne (His Dark Materials)

Andre serier og sæsoner med premiere på HBO Nordic i august


The Swamp

05.08.2020

Dokumentar, som følger tre republikanske kongresmedlemmer og deres kamp for at finansiere deres valgkampagner.

JJ Villard’s Fairy Tales

07.08.2020

Denne animerede serie tager udgangspunkt i kendte eventyr og giver dem et twist. Serien kombinerer komedie, drama og horror i én pærevælling.

YOLO: Crystal Fantasy

21.08.2020

Endnu en animationsserie melder sin ankomst blandt de nye serier og sæsoner på HBO Nordic i august. Denne er skab af Youtuberen Michael Cusack og følger to australske og festglade piger.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i august

LÆS OGSÅ: 7 klassikere du kan krydse af i ferien

Del artikel